Hmm mislio sam dragonbyte je jedina opcija nakon vBSEO. Neka mi istražiti uklanjanje sve zajedno
Hmm mislio sam dragonbyte je jedina opcija nakon vBSEO. Neka mi istražiti uklanjanje sve zajedno
Brzo Q.. gledajući izgrađen u verziji u VB 4,5 mogu prilično zadržati sve URL-ove kao što su oni, ali ne dodajući. html po zadanim postavkama i vidim vaš URL je Gere dodaju. html svaka pomoć u tome bi bilo super kao što se čini da nije opcija unutar prijateljski URL odjeljak.
Q2-ja sam još uvijek vezan za VBSEO funkcije s VBET, ne sjećam se ako je bio mod/postavka za korištenje VBSEO s VBET da ne mogu locirati da se Onemogući kao dobro.
Nadam se da ćemo sve počistiti i brzo raditi ovdje! Hvala
Na ovom forumu još uvijek imamo vBSEO. Koristimo izvorni vBulletin SEO na našem ispitnog foruma i tamo nismo dodali. html
Na internetu možete pronaći članke o premještanju iz vBSEO u native vBulletin SEO. Jedan od onih: https://www.vBulletin.com/forum/foru...and-Fixing-URL
Ovaj nije savršen-to sugerira 301 preusmjeriti na stari URL, ali nakon toga vBulletin treba koristiti drugi 301 preusmjeriti na svoj novi SEO URL. To nije pogodno za performanse (1 dodatno preusmjeravanje), ali to će se dogoditi samo za one koji su došli iz starog URL-a iz neke veze ili s indeksirane stranice. S vremenom Google će ga ponovno indeksiraju i ako 301 se koristi to bi trebao biti bez štete na vaš SEO (Google će samo znati da je stranica ima novi URL). Možete tražiti druge članke, možda ćete pronaći kako preusmjeriti izravno na novi URL. U svakom slučaju-ovo je jedno od rješenja.
Konfiguracija vBulletin funkcionalnosti i drugih modova je izvan našeg dosega. Mi ćemo vam pomoći s vBET konfiguracije. Možete pitati vBulletin tim o native SEO konfiguracije, jer je to njihova funkcionalnost i oni znaju da je najbolje.
Dakle, ne bojite se VBSE pitanja wioth sigurnosti? Imam punu licencu iz VBSEO još uvijek nije siguran ako ja mogu DL kod više ipak,.
Bio bi led za ponovno usmjeravanje svih URL-ova na nove kao prijateljske URL-ove Mislim, malo se bojim masovnog pokret ipak
Nismo imali nikakvih sigurnosnih problema s vBSEO i nismo svjesni takvih.
Ako promijenite SEO veze trebali biste napraviti preusmjeravanje. Inače ćete izgubiti svoj promet iz vanjskih veza (što upućuje na ne postojeće URL-ove), a vi ćete izgubiti u pretraživačima koji će vidjeti da je sve već indeksirao sadržaj nestati. Stranice ispod novih URL-ova indeksirat će se kao novi sadržaj umjesto da se samo indeksirane u okviru novog URL-a. To je razlog zašto imamo 301 preusmjeravanje-ne samo preusmjeriti, ali i reći da je stari sadržaj trajno promijenio svoju adresu. To je jedan od razloga zašto ne želimo promijeniti naš SEO motor, ali ako ste to već učinili, trebali biste se brinuti o preusmjeravanja iz starih URL-ova na nove.
Ne želim ga promijeniti lol, ali moram se apperently. VBSEO ima 2 velika pothvanja i zato su zatvorili. Bio sam pogođen s jednim prilično teško gdje sve Google promet je ponovno usmjeren.
Hvala na informacijama. Po mom mišljenju glavni razlog zatvaranja vBSEO je da je funkcionalnost je već uključena u vBulletin od 4,0, tako da ljudi prestanu kupovati vBSEO. Nije bilo smisla potrošiti još jedan dolar na nešto što već imaš. Inače vBSEO tim bi samo napraviti ažuriranje i dobili osloboditi od eksplbuiranja. Ali ovo je samo moje mišljenje.
U ovom trenutku ću označiti ovu nit kao riješen, jer smo saznali da nema ništa loše s vBET u ovom području, samo koristite ne podržava SEO motor. Možete koristiti izvorni vBulletin SEO motor s vBET bez dodatnih dodataka za to. U slučaju ako se odlučite za to i još uvijek imate problema, napišite ovdje ili otvorite novu nit.
VBSEO zatvorio svoja vrata kada je eksploatiranje hit, nema ažuriranja! Ja sam u potrazi za uklanjanje sve zajedno i ići s VB izgrađen u, ali je potrebno da se sporo