Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: PHP upozorenje: preg_replace (): e modifikator više ne podržava, koristite preg_replace_callback

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2018

Exclamation PHP upozorenje: preg_replace (): e modifikator više ne podržava, koristite preg_replace_callback

Koristeći 2.4. Pogreška pastebin .com/T6zMP1Uv

Također sam vidio izvještaje drugih kukaca? Možete li zbroj ih u patch ažurirati tako da neću upasti u još jedan bug nakon ovoga?

Hitno trebam ovaj mod za moj projekt.

Mogu vam pomoći gospodine?

Ja sam isto tako vrlo zainteresirana za to znati koji mod koristite za:; Ti si samo dopustiti da post URL-ove na druge web stranice nakon što ste napravili 15 postova ili više.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Ovo je već ispravljeno u plaćene verzije. Uskoro ćemo puštanje slobodan inačici i taj problem će nestati.
    Zadnji uredio vBET; 22-07-18 na 16:04.

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2018

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ovo je već ispravljeno u plaćene verzije. Uskoro ćemo puštanje slobodan inačici i taj problem će nestati.
    Imaš vremenski okvir za to? Mi govorimo za tjedan dana? mjesec dana?

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2018

I još jedno pitanje,

Da li nudite bilo kakav povratak politike u slučaju možemo probati pun inačici i Internet se funkcionirati ispravno?

Registracija
    Listopada 2009

Promjene su već kod, možemo pustiti svakog trenutka. To je samo stvar prioriteta - u ovom trenutku neke važnije stvari su uzimajući našeg vremena. Možda ćemo puštanje danas, možda sljedeći tjedan.

Tu je bilo koju povratak politike za plaćene verzije - ovdje možete testirati sa pun mogućnosti, tako da znate što kupujete. Povratak politika bi jako zakomplicirati licenciranje. Kada kupite Windows, kupite Windows - jednostavno. Isto s vBET. Mnogo usluga omogućuje da koristite probnu verziju, ali kada kupujete, kupite. Pružamo vam punu live verzija na naš forum, provjeriti kako radi.

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2018

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Promjene su već kod, možemo pustiti svakog trenutka. To je samo stvar prioriteta - u ovom trenutku neke važnije stvari su uzimajući našeg vremena. Možda ćemo puštanje danas, možda sljedeći tjedan.

Tu je bilo koju povratak politike za plaćene verzije - ovdje možete testirati sa pun mogućnosti, tako da znate što kupujete. Povratak politika bi jako zakomplicirati licenciranje. Kada kupite Windows, kupite Windows - jednostavno. Isto s vBET. Mnogo usluga omogućuje da koristite probnu verziju, ali kada kupujete, kupite. Pružamo vam punu live verzija na naš forum, provjeriti kako radi.
    Možete li me kontaktirati na e-mail šaljem ti na PM kad puštanje inačici popraviti? Moramo to hitno. Hvala vam, gospodine.

Registracija
    Listopada 2009

Novo izdanje slobodan inačici je dostupna na www.vBulletin.org/forum/showthread.php?t=232456
    Uživajte!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •