Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Mogu li onemogućiti neke dodataka?

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2010

Default Mogu li onemogućiti neke dodataka?

Bok Mihael,

Ja sam pokušava smanjiti opterećenje, to je još uvijek problem, moj site je 100% spremljeno.

Ako JA pravedan ištanje prevoditelj prevesti stranice za goste i nitko od drugih mogućnosti kao što su više jezika forumu podršku i sl. mogu onemogućiti neke od dodataka?

Hoće li to smanjiti opterećenje?

Ja samo želim osnovni prevoditelj, tako da samo nove stranice na novi URL, nitko od ostalih fantazija stvari.

Zahvaljujući.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U tom slučaju možete onemogućiti puno dodataka. Ali prvo - da li vi stvarno potreba? Što je vrijeme stranica prijevoda na forumu? Poslužitelj učitavanje je virtualni parametar, a ne morate brinuti o tome, ako su vaše zahtjeve rješava brzo. On svibanj se da imate još puno neiskorištenih resursa i poslužitelj učitavanje je visoka, zbog pogrešne Apache ili MySql konfiguraciju koja prisiljava druge klijente čekati (mislim da tako - nije rad u ovom području). To može biti da imate više klijenata u isto vrijeme i oni čekaju u redu, ali su na čekanju za stvarno kratko vrijeme i ne morate brinuti o tome.

Dakle, molimo pogledajte na korištenje memorije i CPU korištenje i ako imate još sredstava onda shvatiti zašto vaše teme čekaju za CPU, umjesto smanjenja vBET funkcionalnost. Ali, naravno, ako vam ne treba višejezična potpora možete onemogućiti puno vBET dodataka.

Usput - možete pronaći ovdje u cijelosti naše robots.txt datoteku koja blokira roboti ne puzati na nije značajan prevedenih stranica. Sam ga danas obnovljeno pa vas molimo pogledati ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    Zadnji uredio vBET; 10-03-10 na 21:38.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •