Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast
Rezultati 11 na 20 od 24

Thread: Puno problema instalacija na vbulletin 5

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Da smo testirali vBET na vB 5.1.9. Čini mi se da je to problem u konfiguraciji poslužitelja. Molimo pokušajte ponovo koristeći ODS-a. Ako nakon završenog .htaccess htijenje vidjeti bijele stranice pokušati onesposobiti usluga prevođenja u VBET -> AdminCP -> dostupnost usluga prevođenja. Imate li mod_rewrite i omogućen.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 01-10-15 na 18:52.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2015

Prevoditelj davatelji samo google je bio aktivan od početka.
    mod_rewrite je instaliran po defaultu od apache
    ODS-a osim iz bijele znakove, popuštanje mene greška upozorenje: ne možete promijeniti header information - headers već poslao u.../includes/vbenterprisetranslator_functions.php na liniji 223

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Jeste li testirali svoje DSO nakon moj zadnji post? Ja ispraviti malo jedan vBET datoteku i želim vidjeti hoće li raditi ODS-a. Upozorenje i bijeloj stranici su poznati problemi čije rješenje kotača trebalo biti lakše.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 02-10-15 na 08:24.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2015

RADIO.

jedno pitanje, mogao ostavljam linije si me poslao Zanemari URL-ove?
    isto tako našto ja odabran jezik kodiranja treba biti postavljen u pregledniku za unicode prikazati ispravne znakove. Postoji li način za prikaz prijevoda bez potrebe za odabir kodiranja na preglednik?
    Zadnji uredio rafail; 02-10-15 na 11:24.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Ne uklanjajte Zanemari URL. To omogućuje privitke nije moguće raščlaniti. Ako vidite bijelu stranicu ne promijenite konfiguraciju poslužitelja, bijelih stranica znači probleme s vezom na prijevod usluga.
    Već sam pogled i testovi karaktera kodiranje pitanja.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 02-10-15 na 11:33.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2015

Također na prevedeno stranice slika attachemnts ne prikazuju. Provjerite također

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2015

Promijenio sam jezik i fraze > jezik voditelj > Uredi postavke i uređivati "HTML skup znakova" "UTF-8" i kodiranje problem riješen.
    Jedini problem sada je da privitke ne prikazuju na prevedeno stranice

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Da li mogu pokazati takvu vezu gdje se prikazuju privitke na nije prevedeno stranica, i gdje se ne pojavljuju na prevedene stranice?

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2015

Popravio sam privitke na popravak na privitak (admincp > popravak/optimizirati tablice)

Moj zaključak (za sve vb5 korisnik taj ištanje to uvesti koga u službu ovaj čep na njihovim forumima):

Ovaj addon je neki uvođenje u službu problematika koje su uz pomoć "Marcin Kalak" (puno hvala)

Da biste ga instalirali na Vbulletin 5.1.9 trebate urediti "/ core/includes/config.php" dodajući ovu liniju na kraj:
    $ Config ['Razno'] ['admincpdir'] = 'admincp';
    PHP procesor mora biti "DSO", ne "CGI". Tako da ako imate "cgi" morate spremiti da "DSO" na vašem serveru. Na WHM cpanel može se promijeniti tako da "usluga konfiguracije > Konfiguracija PHP oglas SUExec" i odaberite tu "PHP 5 rukovatelj" "DSO"

Se. Htaccess treba imati u početak ove linije:
    Na RewriteEngine
    Opcije FollowSymLinks

RewriteRule Arhiva / index.php? / $ 2 & jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule index.php? jezik = $ 1 [L, QSA]
    RewriteRule $ 2? Jezik = $ 1 [L, QSA]
    I u u kraj ove linije:
    RewriteCond% {} QUERY_STRING! Preusmjeren =
    RewriteCond % {QUERY_STRING}! =
    RewriteCond % {REQUEST_URI}! (core|admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images|css|js|login|auth|ajax)
    RewriteRule ^(.*) $ vbenterprisetranslator_front_controller.php?redirected=$1 [L, QSA]
    Morate dodati dodati "AdminCP -> vBET -> prijevod Opcije -> Zanemari URL-ove":
    /filedata/
    /Fetch
    /Image.php
    I idite na "Admincp > jezika i izraza > jezik voditelj > Uredi postavke" i uređivanje "HTML skup znakova" u "UTF-8"

I Vbet prevoditelj čep će raditi na Vbulletin 5.1.9
    Uredi 27-12-15: nakon neke bolje provjere našao sam mnogo problema, stranica nije ni preveden i mnoge db greška...
    Zadnji uredio rafail; 27-12-15 na 14:47.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Je drago da sam ti pomogao. U sljedećem izdanju vBET neće biti potrebno mijenjati konfiguracijske datoteke.

Stranica 2 od 3 FirstPrvi 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •