Ja sam nalaz kad URL-a sadrži 'ili% oni generirati pogrešku 404 na prevedeno stranica. Ima li bilo koji način skidanja tih znakova out?
Ja sam nalaz kad URL-a sadrži 'ili% oni generirati pogrešku 404 na prevedeno stranica. Ima li bilo koji način skidanja tih znakova out?
Upravo sam provjeriti na našem serveru i to radi dobro (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1600).
Molimo provjerite da koristite posljednja verzija vBET. Provjerite da li vaš vBSEO konfiguracija je prikladno prema uputama integracije u ReadMe.html od vBET paketa. Ako nakon toga problem i dalje će postojati javite nam i poslati dodatne pojedinosti sati.
Ok. Otkrio sam da je na poslužitelju problem je upravo znak%. A čini se da kad je bio uključen nešto pala na. Htaccess prepisivanjem razini. To čak nije primjereno preusmjereni na vbenterprisetranslator_seo.php tako vBET čak nije bio uključen još. Znam da je to radi bez prijevoda, ali čini se da kada preusmjeravanje parametara je bio uključen i% je u URL-to ne rade više na vašem poslužitelju.
Problem rješava rezanjem% lik iz ne prevedene link. Već sam ga postaviti na vaš poslužitelj. Rješenje je urediti običaj znak zamjene u / Su / config_vbseo.php. Dakle, ako je prazna prije nego što će izgledati ovako sada:
PHP Code:
$vbseo_custom_char_replacement = array('%' => '');
Zadnji uredio vBET; 24-02-10 na 22:12.