Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: Moram znati ako Vbet će raditi s DBseo

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2014

Default Moram znati ako Vbet će raditi s DBseo

Hi Guy-a Ja sam trenutno radi VBseo. Ja bih ga zamijeniti s DBseo i Vbet. Moram znati da li će raditi prije nego što ga kupiti. Nudite usluge instalacije.

Hvala na pomoći

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Mi ne planiramo podržati DBSEO u ovom trenutku. Podupiremo prijateljske URL-ove. Tako vBSEO korisnici mogu ostati s vBSEO ili prebaciti na prijateljski URL-a.

Junior Member
    Registracija
    Studenog 2014

VBseo je mrtav tech. DBseo je daleko najbolji SEO opcija spominje. To bi puno smisla za podršku DBseo. To bi vaš proizvod mnogo više povjerenja. Bilo šanse da bi prilagođeni kod to raditi za nas? za naknadu?

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

U ovom trenutku ne planiramo da se integriraju s dbseo. vBulletin ima svoje domaće prijateljski URL-ova. Možete pokušati sami integrirati na vlastiti rizik, ali budite svjesni da ako promijenite vBET kôd onda ćete morati ponovno promijeniti nakon svakog vBET ažuriranja.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 12-11-14 na 10:06.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Ovo mi treba za rad s DBSE-om ili mi treba podrška za popravljanje rupa u VBSEO-u! Trenutno pokušavam ukloniti VBSEO, ali VBET uzrokuje pogreške pozivajući vbseo datoteke

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Ako želite ukloniti vBSEO prvo ukloniti integracije vBET s vBSEO u vBSEO datoteke i .htaccess.
    Ako nemate problema s vBSEO bez integracije, ali imate problema nakon integracije onda molimo stvoriti novu temu i pisati sadržaj pogreške.
    Ako promijenite SEO na DBSEO onda možete pokušati sebe integrirati na vlastiti rizik, ali budite svjesni da ako promijenite vBET kôd onda ćete morati ponovno promijeniti nakon svakog vBET ažuriranja.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 28-11-14 na 10:39.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Samo iznenađen što dalje nude podršku za proizvod koji je iskoristiti.

Senior Member
    Registracija
    Lipnja 2010

Uklonjeno .htaccedd kod za vbet SEO i svi linkovi promijenio od / lang / stranice na stranicu? Lang = sranje, tako da nije rješenje. Ja ću ga razboj preko opet sutra i vidjeti, a šanse za integriranje to za naknadu? Najmanje zaustavi ostavljajući ljudi misle da instalirate vbseo je dobra ideja u ovom trenutku.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Ako ste uklonili integracije vBET s vBSEO u .htaccess datoteku i datoteku /vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php, /vbseo/includes/functions_vbseo_url.php onda ste privremeno onemogućite vBET.
    vBSEO će potom analizirati linkove na forumu jeziku.
    Promjena veze će tada nije povezana s vBET.

Možemo vam pomoći ukloniti integracije vBET s vBSEO, ali kasnije mijenjati veze ovisi o vBSEO.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •