Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 13

Thread: Besplatno poglavlja knjige "Rat elemenata" i natječaj za naslovnicu!

Navojni Pogledaj

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default Besplatno poglavlja knjige "Rat elemenata" i natječaj za naslovnicu!

Text automatically translated from: Polish to: Croatian
    Translated text

Knjiga je već objavljen. Mišljenja i recenzije o knjizi "Rat elemenata Buđenje Zemlja. Opsjednuti"
    Quote Originally Posted by moje-ukochane-czytadelka
    To je potrebno za bilo koji ljubitelj fantazije.
    ...
    Autor stalno me drže u neizvjesnosti i znatiželje
    ...
    Ja ne mogu čekati dok sam se vratiti na ovaj svijet
    Quote Originally Posted by Ewelina Kiełbasińska
    Preporučujem knjigu čitati samo skočio. To je sjajno, zadivljujuće i intrigantan
    ...
    Nisam to očekivala od fantazije
    Quote Originally Posted by szczere-recenzje.pl
    Ako želite u potpunosti pobjeći od stvarnosti, a za dobar par dana da se potopiti u svijet magije, rat elemenata su za vas nešto.
    ...
    podsjeća Sapkowski, neki od Tolkiena, a vjerojatno i Game of Thrones
    ...
    Ovaj veliki volumen (značajka prvijenac mladog autora) svakako treba biti na polici svima, a ne samo tinejdžerska ljubavnica stilizirane srednjovjekovne zemlje, tajanstvene stvorenja i čarobnih dvoboje.
    Quote Originally Posted by zapiski-okularnicy.pl
    Ova knjiga, koju je potaknulo moju maštu i znatiželju. Većina je odmah sięgnęłabym sljedeći dio.
    ...
    Ja sam vrlo impresioniran s ovim čitanje. Nisam očekivao da ću tako zakačen.
    ...
    Preporučujem svim ljubiteljima ovog žanra
    Quote Originally Posted by Globster na lubimyczytac.pl
    nemilosrdnost je ovdje naišao na Martin, velikom multi-dimenzionalni svijet i mnoštvo tema ala Erikson, ili detaljni opisi bitke me podsjeća Forgotten Realms.
    ...
    Čitao sam često neodoljiva napast przekartkowania strani stranice kako bi vidjeli što se događa s mojim omiljenim junaka.
    ...
    Rezervirajte Ja iskreno mogu preporučiti svim ljubiteljima žanra
    Linkovi na punu mišljenja / Komentari na http://www.wydawnictwozywioly.pl/wpisy/recenzje-i-opinie/

Izvorni sadržaj na postu:
    Zadovoljstvo nam je objaviti besplatni uzorak prvog dijela serijala "rata od elemenata", pod naslovom "Buđenje Land: The Haunting u Connecticutu" (158 stranica). Link za free uzorku može se naći na:
    https://www.facebook.com/wojny.zywiolow

U isto vrijeme objaviti natječaj za umjetničko djelo za Cover s nagradom vrijednom 1500zł. Cijeli uvjeti natječaja mogu se pronaći u propisima dostupnih na fanpage "Rat elemenata" (vidi link gore).
    Original text
    Zadnji uredio vBET; 13-06-15 na 22:37.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •