Quote Originally Posted by wowglider.de View Post
Text automatically translated from: German to: Croatian
Translated text
Ja stvarno sam pokušao slijediti readme i upute, ali zbog lošeg engleskog sam našao je očito nešto krivo, ja imam vbseo_sitemap_functions.php dobro uređen u krivu.

Ugoditi pomoć mene promijenite datoteku na pravilno nositi ...
Original text

Code:

if($vboptions['vbseo_sm_freq_tsmart'])
   		    	{
   		    		$dpassed = (time() - $threadrow['lastpost'])/86400;
   		    		if($dpassed<3)$freq = 'daily';
   		    		else if($dpassed<10)$freq = 'weekly';
   		    		else if($dpassed<100)$freq = 'monthly';
   		    		else $freq = 'yearly';
   		    	}else
    		    	$freq = $vboptions['vbseo_sm_freq_t'];

vbseo_log_entry("[showthread] forum_id: $forumid, thread_id: $threadrow[threadid], total posts: $totalposts, pages: $totalpages, views: $threadrow[views] $prior");
//additional code  
$alanguages = array ('af','sq','ar','be','bg','ca','zh-CN','hr','cs','da','nl','en','pl','et','tl','fi','fr','gl','el','iw','hi','hu','is','id','ga','it','ja','ko','lv','lt','mk','ms','mt','no','fa','pt','ro','ru','sr','sk','sl','es','sw','sv','zh-TW','th','tr','uk','vi','cy','yi');  
if(!$archived) {  
  $strlenhost = strlen($vbseo_vars['bburl']."/");  
  $currentthreadurl = vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived); 
  $currentthreadurl_before = substr($currentthreadurl,0,$strlenhost); 
  $currentthreadurl_after = "/".substr($currentthreadurl,$strlenhost); 
  $lastpost =& $threadrow['lastpost']; 
  $vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls($alanguages); 
  foreach($alanguages as $language) {  
    vbseo_add_url($currentthreadurl_before.$language.$currentthreadurl_after, $prior, $lastpost, $freq);  
  }  
}    
//end additional code 

for($p=1; $p<=$totalpages; $p++)
    			{
    			$vbseo_stat[$archived?'at':'t'] += vbseo_add_2urls(
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived),
    				vbseo_url_thread($threadrow, $p, $archived, true),
    				$prior,
    				$threadrow['lastpost'],
					$freq
    			);

}

if($showpost)
    			{

...
Text automatically translated from: German to: Croatian
Translated text

To je pogreška koja se pojavljuje kada mi Google sitemap.xml-a otvara:

Status Detalji
Neispravan URL
To nije valjani URL. Ispravite URL i dostaviti podatke ponovno.
URL:
http://array
Roditelj tag: url
Tag: loc
Problem identificiran na: 19/06/2010

Hvala!
Original text
Imajte na umu da u ReadMe.html nema opisa Generator Sitemapa uključeni. Integracija upute za Generator Sitemapa se ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Kao što vidim imate kod opisano tamo, ali ste ga krivo. Molimo poništiti te promjene i kopirati naš prvi broj. Zatim provjerite je li radi. A nakon toga, ako želite napraviti dodatne izmjene opisane na kraju prvi post. I molimo Vas provjerite da li to pravo. Sada je u krivu. Prema izboru izmjene korak - morate staviti naš kod na drugom mjestu (prije opisano linija) i nakon toga ne male izmjene. Sada ste samo promijenili jednu od naših koda linije nije kao što je opisano.

Također - ako Google uopće ne može dohvatiti vaše karte web-mjesta, provjerite jeste li na odgovarajući način postavili .htaccess datoteku. Ponovno provjerite upute za integraciju - pravilo karte web-mjesta mora biti postavljeno prije vBET pravila. Ako niste sigurni u to - samo objavite ovdje cijelu svoju .htaccess datoteku i mi ćemo je potvrditi

Imajte na umu da ja ne znam što misliš pod svoj posljednji komentar zadnji post ovdje. Molimo ga opisuju više ako je to relevantno

PS.
Nakon što smo riješiti svoje probleme ovu temu bit će spojena sa Sitemap Generator niti integracije. Ona ostaje ovdje sada samo da bi vam lakše pronaći na mjestu gdje ste ga očekivali, ali smo već navoj za Sitemap generator pitanja integracije.