Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 73

Thread: Generator Sitemapa integracije

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Junior Member
    Registracija
    Travnja 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Imate slomljena. Htaccess pravila. Pobrinite se da Vaš Sitemap pravilo prije vBET pravila.
    Imam isti problem, ako mogu omogućiti zadnji pravilo onda Sitemap doći preusmjereni na Glavna stranica.

Da bi se točno - Morao sam komentirati ovaj:
    # RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-F
    # RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-D
    # RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | slike) /
    # $ RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]
    da bi Sitemap rada (i ne biti preusmjeren na Glavna stranica). Ali nakon što sam pogledao u vbenterprisetranslator_seo.php sadržaji šavova da je to samo preusmjerava ispraviti (npr. / hr /) veze.
    Zadnji uredio meto; 03-04-10 na 22:04.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by meto View Post
    Imam isti problem, ako mogu omogućiti zadnji pravilo onda Sitemap doći preusmjereni na Glavna stranica.

Da bi se točno - Morao sam komentirati ovaj:

da bi Sitemap rada (i ne biti preusmjeren na Glavna stranica). Ali nakon što sam pogledao u vbenterprisetranslator_seo.php sadržaji šavova da je to samo preusmjerava ispraviti (npr. / hr /) veze.
    Molimo samo premjestiti kazalo pravilo PRIJE vBET pravila. Onemogućavanjem vBET pravila riskirate neprimjeren rad, čak i ako ne sada onda možda u budućim izdanjima. vBET je testiran za konfiguraciju sa. Htaccess pravila koja smo dali.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •