Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Ja sam slobodan inačici mjesta na mojoj testnoj vb3.8 forum radi u redu, a željeli kupiti ovaj za VB4.02 glavni forum na kojem VBSEO instaliran.
Jedno od pitanja je primijetio sam što trebate homepage aliaises postavljen na prazno dok sam trenutno forum / index.php i forum / index.php? kao CMS je u domeni korijen i forum je u direktoriju www-example-com/forum.
To je vrlo lako zeznuti VBSEO i dodataka pada preko cijelog foruma, tako ...
Zašto su aliaises prazne? - Koristite VBSEO ovdje i portal u korijenu - Koje su vaše postavke?
Živjeli
Roy
Jesu li točno integracije upute ovdje, tako da možemo pregledati prije skinuti?
Ja sam slobodan inačici mjesta na mojoj testnoj vb3.8 forum radi u redu, a željeli kupiti ovaj za VB4.02 glavni forum na kojem VBSEO instaliran.
Jedno od pitanja je primijetio sam što trebate homepage aliaises postavljen na prazno dok sam trenutno forum / index.php i forum / index.php? kao CMS je u domeni korijen i forum je u direktoriju www-example-com/forum.
To je vrlo lako zeznuti VBSEO i dodataka pada preko cijelog foruma, tako ...
Zašto su aliaises prazne? - Koristite VBSEO ovdje i portal u korijenu - Koje su vaše postavke?
Živjeli
Roy
Jesu li točno integracije upute ovdje, tako da možemo pregledati prije skinuti?
Imajte na umu da početna aliase NE mora biti prazan više - to je od nekoliko verzija prije
Ako još uvijek vidite takve informacije u bilo kojem mjestu na van forum - Molim Vas, dajte nam vode, a mi ćemo to ispraviti