Pogledajte primjer ovdje: V'mail problemi w / otključana V3 na *********
Do zastave linkovi na dnu idu / ******** / t194603-v '
Sve nakon 'se odsiječe
Pogledajte primjer ovdje: V'mail problemi w / otključana V3 na *********
Do zastave linkovi na dnu idu / ******** / t194603-v '
Sve nakon 'se odsiječe
ok, nešto čudno događa. Budući da je riječ m otorola (bez razmaka) se filtrira na ovim stranicama, url se preusmjeravaju. Na preusmjeravanje 'se pretvara u 27%. Sa 27% u URL stvari raditi. Ako zamijenite% 27 s "vidjet ćete što govorim. Isto se ne događa na ovom forumu, pretpostavljam zato što postavke URL za vbSEO ne dopuštajući posebnih znakova.
vBSEO treba rezati ili zamjena posebnih znakova. Nisam našao link na svoju stranicu sa specijalnih znakova. Nemojte vBSEO nije zamijenio negdje posebnih znakova u linku?
Ne Podržavamo konfiguraciju vBET, a ne vBSEO.
Jesu li veze s ' pojavit će se na licu mjesta? Da li to uzrok problema za koje je potrebno unijeti ' Ručno?
Možete pokušati umetnuti pravilo u AdminCP-> vBSEO-> Control Panel-> Opći Podešavanja-> Zamjena znakova.
Zamjena lik ne radi, osim ako Uklonite / Zamijeni neengleskog znakova u URL-ova je na. Ako je uključen onda, naravno, ne-engleske znakove zatim su uklonjene / zamjenjuje
Jeste li pokušali dodati pravilo Definirajte svoje Custom Znak Replacements u AdminCP-> vBSEO-> Control Panel-> Opći Podešavanja-> Zamjena znakova?
Jesu li veze s "pojavit će se na licu mjesta? Je li to uzrok problema za koje je potrebno unijeti 'ručno?
Da sam dodao ovo pravilo:'' '=>'', ali to nema nikakvog utjecaja. Također sam pokušao mijenja "onemogućiti" urlencoding "u URL-ovima?" ali to ne radi kako treba.
Jedini razlog zbog kojeg sam primijetio to je zato što Google htjeli uzeti sa kodiranjem URL-a i promijeniti kodiranje na karakter. U gornjem primjeru% 27. mijenja se ", a zatim Google indeksira različite jezike s 'u URL-u. No, u ovom slučaju URL-a su se gušeći. Ako promijenite% 27 na 'ručno ne preusmjeriti na 27%.