Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 15 od 15

Thread: DBSEO podrška

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Mi ne planiramo podržati DBSEO u ovom trenutku. Podržavamo prijateljske URL-ove. Dakle vBSEO korisnici mogu ostati s vBSEO ili prebaciti na prijateljski URL-a. Preusmjeravanje pravila nakon prebacivanja je svaki korisnik problem riješiti sami, jer to nije vBET pitanje i svaka stara vBSEO korisnik može imati potpuno različite prijašnje URL-ova, jer vBSEO je podesivo u ovom području. Dakle, mi ne planiramo podržati DBSEO, niti bilo prebacivanje iz vBSEO do drugog rješenja

vBET će raditi lijepo prebacio na prijateljske URL-ove. Stari URL nije i to nije vBET slučaj - to nije naš problem očistiti nakon mrtvog plugina. Podržavamo naš proizvod, a ne neciji mrtvih rješenje.

Član
    Registracija
    Kolovoz 2012
    Mjesto
    Atlanta

Quote Originally Posted by tavenger5 View Post
    Ovaj. Budući vbseo više nije podržan smo najmanje trebaju način za 301 prevedenih URL-ova u novima, nakon prelaska na DBSEO.
    DBSEO može zadržati stari VBSEO URL struktura. Ima funkciju uvoz u plaćeni verziji. Ako još uvijek imate vBSEO tablice u bazi podataka možete pokrenuti tu nadogradnju. Također sve VBSEO korisnici su se preselili na DBSEO.

Činjenica: DBSEO dodaje ne slijedite linkove i druge važne stvari vBulletin koja nas čuva od toga da bude kažnjen indeksa. vBulletin je jasno da je jedini SEO rade povezano s URL-a ne podržavaju 301 preusmjeravanja ili prilagođeni URL struktura. DA JE OGROMAN problem.

Uglavnom ... isto kao i ovaj plugin radi prijevode i ... vBulletin samo da forum softver i ... vBulletin ne čini SEO i rodom. To je drugo područje stručnosti. Nadam plugin autor prima na znanje to.
    Zadnji uredio mykkal; 09-03-15 na 21:06.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Hvala za vaše mišljenje. Mi ne planiramo podržati DBSEO u ovom trenutku. Podupiremo prijateljski URL-ova.

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2015

Pozdrav, možete li mi reći DBSeo službenim stranicama?

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •