Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Pitanja prije kupnje ...

Banned
    Registracija
    Veljača 2010

Default Pitanja prije kupnje ...

Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Pa prije kupnje ovaj mod koji izgleda jako dobro ja stvarno ištanje to znati neke stvari:

1 .- podržava vBSEO vbulletin4 i 3.5RC2, plus sitemap generator-vBSEO-2.6 i vbadvanced4?

2 .- To također odražava dodataka koji su instalirani na forumu?

3 .- pišete običaj pravila sam u vBSEO također će biti preveden u svakom slučaju?

4 .- Ja sam mod za automatsko generiranje oznaka svake stavke je objavljena, što će se dogoditi s tim oznakama? Bi li rezultat u svakom slučaju?

5 .- Za obje vBSEO i samo označavanje mod mogu dodati popis prazne riječi, sada sam dodao popis Španjolski (Forum defaultni jezik) i engleski, ako sam instalirati prevoditelj treba dodati popis prazne riječi na svim tim jezicima?

Nadam se da ću odgovoriti ... Saludos ...
    Original text
    Zadnji uredio kaiser1313; 12-02-10 na 00:25.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

1 .- to će biti kompatibilan s vB4 vrlo brzo. Mi smo workin sada vBET 4.0.0 verzije koja će biti kompatibilan s vB4 - to će biti objavljen početkom ožujak. U sljedećih izdanja ćemo učiniti u skladu s vBSEO3.5 a to će se dogoditi uskoro. što vBET 4.x kompatibilan s vbseo-sitemap-generator je također u planovima. Nismo napraviti još kakve planove o integraciji s vbadvanced4.

2.-prevedene sadržaj outhput html. Pa ako drugi čep utječe na izlaz onda ti će biti preveden. Ako je to po Ajax onda po defaultu sam neće biti prevedena (ako nije integrirana s vBET) jer to nije dio html izlaz. Možete isprobati slobodan inačici i vidjeti uživo. Ovdje je za vB4: vB Enterprise Prevoditelj - vBulletin.org Forum

3 .- Nismo ga testirati. Ako prepisivanjem radi kao VB kuka i to se događa prije ili u global_complete global_complete s izvršenju manje od 1000 onda će biti preveden.

4 .- Koji tanka željezna ili limena ploča točno koristite?

5 .- No oni će jednostavno biti uključen u URL-u.

U slučaju budućih pitanja - samo pitajte

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •