Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Naslov skočnu tekst, bilo gdje u prevedenih stranica, još uvijek nisu prevedeni

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Naslov skočnu tekst, bilo gdje u prevedenih stranica, još uvijek nisu prevedeni

- Na primjer otići u prijevodu forum kuće vBulletin Empresa Traductor (VBET) (Español)

- Stavite kursor na najnovijim teme koje se prikazuju u Forum, u desno
    skočnu tekst još nije preveden

slike

- Ako je hitni popravak u plugin / datoteke, javite nam dečki

Već sam pokušao privremeno popraviti, wraping naslov kod u predlošku s tim, ako uvjetno

<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
    </ Li>
    ali ja sam još uvijek nisu sigurni što predložak za najnovijim niti u Forum, pokušao sam forumhome_latestthreadbit i forumhome_latestthreadbit_newestthreads, ali izgleda još uvijek nije njih

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Prijevod naslova atribut trenutno nije podržan. Radili smo na tome, ali nije bilo problema s ne prevodi području i rad bio zaustavljen.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by Marcin Kalak View Post
    Prijevod naslova atribut trenutno nije podržan. Radili smo na tome, ali nije bilo problema s ne prevodi području i rad bio zaustavljen.
    ok, hvala vam Marcin,

ovo privremeno popraviti je djela, wraping naslov atribut u predlošku s tim, ako uvjetno, ako itko to potrebno

<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
    title = "Primjer naslov atribut u predlošku"
    </ Li>
    ili možda može stvoriti plugin za to automatski, tako da nema potrebe prevođenja naslov atribut u prevedenih stranica

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Hvala na prijedlogu. Mi ćemo taj problem riješiti, a mi ćemo dodati ovu funkciju.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •