Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Google E-mail

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Default Google E-mail

Moje ime je Adam Feldman, a ja sam proizvod menadžer u Googleu. Vidim da ste se prijavili za ključ za Google AJAX API-ja prije nekog vremena i da imate web stranicu ili program koriste koje ključ u server-side (miran) zahtjeva.

Kako bi se spriječiti legitiman upite koje potječu iz jednog IP adrese da budu klasificirani kao automatiziranih upita, mi smo sada nudi novi URL parametar koji se može koristiti za identifikaciju krajnjeg korisnika koji je zahtjevao upit. Ćete se prisjetiti i da naše Uvjete korištenja zahtijeva da svaki API zahtjev biti izvršena na ime krajnjeg korisnika djelovanja, a ovaj novi parametar, 'userip ", trebaju biti uključeni u svim strani poslužitelja zahtjeva kako bi osigurali da vaše korištenje od API nije pogrešno identificiran kao zlostavljanje.
    Je li to dodano u vbet?

Hvala

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

JA pravedan je dobio istu e-mail. Budući da prolazi IP je nova značajka API, sumnjam da je uključen u vBET još.

Član
    Registracija
    Studenog 2009

ja je dobio ovaj e-mail, što trebam učiniti?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

To nije uključena u cijenu - ne možemo predvidjeti budućnost i dodati nešto što nije postojati u vrijeme proizvodnje

Što trebate učiniti - samo čekati novo izdanje, mi ćemo ga podržati tu Nema žurbe - to nije potrebno.

Junior Member
    Registracija
    Ožujka 2014

To je jako dobar znak za dobivanje Google mail vezane za objavljivanje svoj račun.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •