Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 10 od 10

Thread: Nedostaci sljedeće nadogradnje:

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Nedostaci sljedeće nadogradnje:

Ja sam doživljava sljedeće manje bugova nakon nadogradnje na 3.3:

1. Dobivate 404 pogreške nakon podnošenja novu temu na stranom jeziku (nit je još uvijek podnosi, ipak) (tj., ti su poduzeti kako bi http://www.pentaxforums.com/404.php # post886866)-možda je nedostaje slash u preusmjeren URL?

2. Prijevod foruma URL-ovi su pijan gore. http://www.pentaxforums.com/forums/da/site-suggestions-forum-help/??f=3 se pojavljuje kad forum link klikne, umjesto http://www.pentaxforums.com/forums/ da / web-sugestije-forum-help /

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Još jedan bug (koji je prisutan u 3,2 i): dobivate 404 nakon što pokušava napraviti PayPal plaća pretplatu od prevedeno stranica, foruma URL se dodaje ispred PayPal API URL.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by moman View Post
    Ja sam doživljava sljedeće manje bugova nakon nadogradnje na 3.3:

1. Dobivate 404 pogreške nakon podnošenja novu temu na stranom jeziku (nit je još uvijek podnosi, ipak) (tj., ti si poduzeti kako bi se Stranica nije pronađena - PentaxForums.com)-Možda je nedostaje slash u preusmjeren URL?

2. Prijevod foruma URL-ovi su pijan gore. PentaxForums.com se pojavljuje kad forum link klikne, umjesto PentaxForums.com
    1. Možete li nam poslati html kod za preusmjeravanje stranice?

2. Jeste li napravili ažurirati u. Htaccess? Morate ukloniti index.php iz prvog vBET vladavine. Kao što vidim linkovi su slomljena samo na glavnoj stranici tako da može biti razlog.

Registracija
    Listopada 2009

Još jedan bug (koji je prisutan u 3,2 i): dobivate 404 nakon što pokušava napraviti PayPal plaća pretplatu od prevedeno stranica, foruma URL se dodaje ispred PayPal API URL.
    Molimo, otvorite novi thread za ovo - to će biti puno lakše za rukovanje pitanja za nas I ako možete slobodno nas pokazati kako izgleda ovaj prekinutu vezu. Hvala

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

1. Kako to misliš? Mogu vam dati prijavu test, ako želite testirati takvo ponašanje od prednji kraj.

2. Vjerujem da tako. Ovo je moj Htaccess datoteku:

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#RULES for pages outside forum directory handled by vBulletin
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

#RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    #RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Bump. Ja bih zahvalan pomoći osobito u prvom broju, jer je vjerojatno nešto trivijalno.

Registracija
    Listopada 2009

Molimo PM me ove podatke testa račun i reći gdje ja mogu učiniti testirati postove / teme.

Registracija
    Listopada 2009

1. Kako to misliš? Mogu vam dati prijavu test, ako želite testirati takvo ponašanje od prednji kraj.

2. Vjerujem da tako. Ovo je moj Htaccess datoteku:
    1. Molim vas da mi PM

2.Your. Htaccess varalica je u krivu. Imate li pravila koja treba koristiti samo izvan foruma katalog (imajte na umu da morate razdvojiti. Htaccess datoteku za to odgovarajući imenik). Također nisi oglas vaš forum katalog pravilima.

. Vaša pravila u Htaccess datoteku unutar foruma katalog bi trebao izgledati ovako:
    Code:
    RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|et|tl|fi|fr|gl|de|en|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/forums/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Također - jeste li postavite oblik katalog u vBET glavne opcije.

2. Također - ja ga premjestiti na rješavanje problema jer izgleda kao da se samo problema s konfiguracijom nije bug.
    Zadnji uredio vBET; 22-01-10 na 00:00.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Htaccss promijenila fiksne i problema.

Registracija
    Listopada 2009

Velik U slučaju drugih pitanja molim otvoriti nove teme

Uživajte vBET!

Igre bez granica

Knjiženje dozvole