Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Priručnik prijevodi: Kako urediti / prevesti tekst, koji nije unutar tijela stranici?

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Priručnik prijevodi: Kako urediti / prevesti tekst, koji nije unutar tijela stranici?

Bok dečki

Za izmjenu / prijevod teksta ručno, odabrati i klikom gumb Uredi, unutar tijela stranici

No, kako urediti tekst koji ne unutar tijela stranici, kao i URL, naslov, opis, ključne riječi, itd.?
    ako je potrebno možemo urediti izravno u phpMyAdmin previše, samo javite nam što tablica i kako

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku priručnik prijevodi podržava samo tekst vidljiv na stranici. Mi ćemo dodati više mogućnosti za njega u budućnosti
    Ako želite urediti ga u bazu podataka, a zatim ga imate u tablici čije ime počinje vbenterprisetranslator_cache_
    Nakon toga imate u stolnom kodno ime jezika (na koje se prevodi). za svaki langiage imate tri tablice kao što su:
    Code:
    vbenterprisetranslator_cache_pl
    vbenterprisetranslator_cache_medium_pl
    vbenterprisetranslator_cache_short_pl
    Prijevodi su podijeljeni tamo prema duljini izvornog teksta.

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Dobre vijesti dečki, već imam jedan trik za uređivanje / prevesti naslov stranice, Meta opis, ključne riječi meta

Trik je vrlo jednostavna, samo dodati / duplikat naslov stranice, meta opis, ključne riječi meta, bilo gdje u tijelu stranici previše, pa smo ručno ga mogu uređivati

za primjer samo dodajte ispod koda u showthread predloška, prije koda end body </ body>

<if condition="$_REQUEST['language'] I is_member_of($bbuserinfo, 6)">
    $ Thread [naslov] <if condition="$pagenumber> 1 "> - <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ frazu> </ li> - $ vboptions [bbtitle]
    <br>

<if condition="$pagenumber> 1 "> <phrase 1="$pagenumber"> $ vbphrase [page_x] </ izraz> - </ li> $ threadinfo [naslov] $ foruminfo [title_clean]
    <br>

$ Threadinfo [title], $ vboptions [riječi]
    <br>
    </ Li>

a ti već moći urediti / prevesti priručnik nit naslov, meta opis, meta ključne riječi, u dnu stranice
    taj ga želim podijeliti

ali ja još uvijek ne mogu urediti / promijeniti url, url još uvijek nije prevedena, ako koristite vbseo.
    Vbseo varijable se zove url trenutne stranice u predložak je $_SERVER [VBSEO_URI] (Već u potrazi ovu varijablu u vbseo.com prije)

Pokušao sam dodati ovo kao gore trik:

$ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

ili

http://domain.com/ $ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>

ili

http://domain.com/es $ _SERVER [VBSEO_URI]
    <br>
    varijabla radi pokazuje trenutnu vbseo URL stranice, a ja mogu urediti priručnik ga i njegov spasio,
    ali nit URL u adresnu traku još uvijek nije promijenila, već je pokušao učitati stranicu ili otvoriti prevedene URL u tijelu, ali još uvijek se preusmjeriti natrag na izvornu url

ako imate prijedlog kako napraviti URL prevedena / promijenio, molim vas dajte pojma, da bi ovaj savršeni

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Prijevodi URL niste raditi na taj način, jer je URL ide dodatne transformacije koji nisu uzeti u obzir za normalan tekst i promjena koja dolazi kao normalni tekst nije pronaći u cache.
    Mi radimo na poboljšanju predložio vas. Molimo budite strpljivi. Mi nismo u mogućnosti da ga opisuju kao brzo popraviti - među ostalim i zbog toga što se još uvijek razvija.
    Zahvaljujem vam za vaše prijedloge, trebali bismo imati koristi.
    Zadnji uredio Marcin Kalak; 04-10-12 na 19:32.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •