Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Kako napraviti bazu podataka cache, nikada izbrisati / očistiti, tako da ne treba biti preveden opet?

Član
    Registracija
    Svibanj 2010

Default Kako napraviti bazu podataka cache, nikada izbrisati / očistiti, tako da ne treba biti preveden opet?

Nastavak toga nit

Kako napraviti bazu podataka cache, nikada izbrisati / očistiti, tako da ne treba biti preveden opet?

Ja sam koristeći Slobodan Microsoft plavo i Apertium kao i gotovo svi od nas koristiti

Već sam postaviti postavke u nastavku citira, ali izgleda kao baze podataka cachea negdje još uvijek uzimajući izbrisano / očistiti,

Na primjer moj forum zadani jezik je engleski, a prevedeno stranica je jezik španjolski,
    Stranica u španjolskom danas, kao i forum kuće, preračunavaju se dobro, ali nekoliko dana opet, neki dio njih kao i svaki forum naslov i opis, pokazuju da su još uvijek na engleskom opet,
    tako da mislim baze podataka predmemoriju prije uzimajući izbrisati / očistiti

admincp -> vBET Cache -> Baza podataka Cache -> Cache Time to live (TTL) -> Set 0

admincp -> vBET Cache -> Baza podataka Cache -> Cache čišćenje detalj -> ne provjeravaju bilo koji jezik, sve odznačeni

admincp -> vBET Cache -> Baza podataka Cache -> Cache klirinško strategija -> set Disabled (tekst krivo upisali tu da se Dissabled, ali možda njegova nije važno)

molim pomoć iznad postavke već točno da baze podataka cache, nikada izbrisati / očistiti, tako da nema potrebe da se ponovno prevedene, ili ako postoji drugi postavke

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok.

Vi konfiguracija je ispravna - kada je postavljen ovako onda predmemorija podataka ne čisti. Također je dovoljno postaviti samo jedan od tih parametara navedenih vrijednosti.
    Ako niste sigurni molimo pogledajte samo čišćenje trupaca Admin CP -> Scheduled Tasks -> Scheduled Tasks Prijavite se, Ako je aktivan čišćenje onda ćete vidjeti logove pod nazivom kao "BB Enterprise Prevoditelj (Tablica Cache Cleaner)", s opisom o tome koliko unose se očistiti.

Također provjerite na neki stari thread gdje je nema promjena u zadnje vrijeme ne forum naslovi nisu prevedeni. Ako to nisu, a ostatak sadržaja, a zatim pošaljite URL konac i PM pristupa podacima za FTP i Admin CP - mi ćemo to provjeriti na vašoj strani. Ako je sve prevedena, ali na drugim stranicama ne - molimo pobrinite se da ste prijavljeni (možda ste u potrazi na Guest Cache sadržaja). Ako da onda postaviti na 0 parametar Admin CP -> vBET Cache -> Database Cache -> Zaustavi brine x propusta. Ako tada još uvijek to nije ok, a zatim i PM pristup pojedinosti.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •