Nastavak toga nit
Kako napraviti bazu podataka cache, nikada izbrisati / očistiti, tako da ne treba biti preveden opet?
Ja sam koristeći Slobodan Microsoft plavo i Apertium kao i gotovo svi od nas koristiti
Već sam postaviti postavke u nastavku citira, ali izgleda kao baze podataka cachea negdje još uvijek uzimajući izbrisano / očistiti,
Na primjer moj forum zadani jezik je engleski, a prevedeno stranica je jezik španjolski,
Stranica u španjolskom danas, kao i forum kuće, preračunavaju se dobro, ali nekoliko dana opet, neki dio njih kao i svaki forum naslov i opis, pokazuju da su još uvijek na engleskom opet,
tako da mislim baze podataka predmemoriju prije uzimajući izbrisati / očistiti
admincp -> vBET Cache -> Baza podataka Cache -> Cache Time to live (TTL) -> Set 0
admincp -> vBET Cache -> Baza podataka Cache -> Cache čišćenje detalj -> ne provjeravaju bilo koji jezik, sve odznačeni
admincp -> vBET Cache -> Baza podataka Cache -> Cache klirinško strategija -> set Disabled (tekst krivo upisali tu da se Dissabled, ali možda njegova nije važno)
molim pomoć iznad postavke već točno da baze podataka cache, nikada izbrisati / očistiti, tako da nema potrebe da se ponovno prevedene, ili ako postoji drugi postavke