Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: vBET poslužitelja ažuriranja

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default vBET poslužitelja ažuriranja

Pozdrav.

Mi smo tijekom velikih promjena na poslužitelju (kao što se kreće VPS i drugi). To je razlog zašto naš forum može biti nestabilna i pucati prema dolje s vremena na vrijeme.

U ovom trenutku neki od radova su na našoj strani hosting provider, tako da ne možemo reći koliko dugo će trajati. Nadamo se da će to biti brzo. Ipak iz VPS usluga ima neki problem koji je on ispravljanje od zadnjih nekoliko dana.

Mi ćemo vam reći kada će radovi biti gotovi.

Registracija
    Listopada 2009

Konačno naš hosting provider riješeno pitanje

Quote Originally Posted by our VPS hosting provider
    Problem je uzrokovan unutarnjim ethernet sučelje koje je započeo automatski.
    U isto vrijeme počinju dhclient-scenarij i prepisati resolv.conf datoteku s netočnih podataka.
    Ja sam onemogućen Autostart za ovo sučelje i dhclient-skripta ne pokrene previše.
    U VPS trebao raditi ispravno.
    Nadamo se da upravo sada naš server će biti stabilna. Žao nam je za sva pitanja - Vjerujemo za nas je to najveća bol

Ako poslužitelj će raditi stabilno u idućih sati ćemo se vratiti u proizvodnom procesu - mi smo gotovo spremni za novo izdanje

Registracija
    Listopada 2009

Pozdrav. Jučer smo željeli napravili novim izdanjima vBET4 i vBET3, ali čini se da imamo još neki problem s našim VPS hosting provider - u ovom trenutku poslužitelj ruši redovito svaki 4 sata (s 1 minuta točnost), što očito znači da je nešto krivo na VPS razini (vjerojatno auto kopije koje ne uspijeva biti učinjeno).

U ovom trenutku mi ćemo držati novih izdanja do poslužitelj VPS problem će biti riješen. Trebamo stabilan server kako bi vam pružili našu potporu

Nadam se da će uskoro biti riješen - mi samo poslati još jednu poruku na naš hosting providera.

Nažalost za sve nevolje

Registracija
    Listopada 2009

Danas noću naši VPS će biti premještena opet zbog hosting provider pitanja. Forum će biti nije dostupna za neko vrijeme. Nažalost za nevolje.

Registracija
    Listopada 2009

Nakon nekih promjena od strane VPS osoblja naš server nije srušio točno četiri sata nakon pokretanja. Mi ćemo ga promatrati sljedećih dana. Nadam se da je problem nestao

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •