Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Prikaz visoke CPU korištenje u vbenterprisetranslator_seo.php

Banned
    Registracija
    Prosinca 2009

Default Prikaz visoke CPU korištenje u vbenterprisetranslator_seo.php

Imam problem. To pokazuje visok uporabe procesora u vbenterprisetranslator_seo.php. Što će biti rješenje za to. Molim za pomoć.

Možemo li odbaciti ovu vbenterprisetranslator_seo.php u robots.txt? molim za pomoć.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo pogledajte ovdje
    http://www.vbenterprisetranslator.co...bet-loads.html

Ukratko, riječima - ovo je učitavanje cijelog vašeg foruma, a ne samo vBET-a (ova datoteka je samo prednji kontroler). Sutra će biti objavljen vBET 3.3.0 s mnogim poboljšanjima performansi. Postoji mnogo opcija u vBET-u koje možete promijeniti kako biste imali bolje performanse. Pogledajte tamo za detalje

Član
    Registracija
    Listopada 2009

Ja sam uzimajući ovaj i ažurirati

Server Load 17,50 (4 procesora)
    Memoriju koja se koristi 7,5%
    Zamijeni Koristi 0,00%
    Disk / dev / vzfs (/) 12%

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Michael View Post
    Ja sam uzimajući ovaj i ažurirati

Server Load 17,50 (4 procesora)
    Memoriju koja se koristi 7,5%
    Zamijeni Koristi 0,00%
    Disk / dev / vzfs (/) 12%
    Za vremensko razdoblje je to računa? Poslužitelji mogu biti zauzet s vremena na vrijeme. Tako je prosječna vrijednost ili se samo hit u određenom trenutku?
    Koji je vaš uporabe procesora u%?
    Da li Vaše stranice se prikazuju brzo? Ako Vaše stranice se prikazuje u prihvatljivo vrijeme onda ne imati bilo koji problem - bez obzira na poslužitelj učitavanje je.

I najvažnije pitanje - ne vBET ga uzrokuje?

Prvo - ne problem (ako postoji) nije u drugom mjestu - u primjeru u VB optimizacije ili u MySQL korištenja. Forum može izvoditi i na neki oblik, ali nakon postizanja jednom trenutku čini se da je potrebno optimizirati vBulletin i / ili mysql.

Drugo - kao što je spomenuto više puta vBET poduzima mjere samo tijekom prijevoda. Normalno stranice se generiraju putem iste resurse. Dakle, ako primijetite dodatni korištenje s vBET to znači da ćete dobiti dodatni promet na prevedenih stranica. Dakle, vBET ne čineći sporije generacija svoje normalne stranice, niti uzimanje dodatne resurse za one. vBET nemaju utjecaja na na normalne stranicama generaciji (samo zastave dodan). Možete dobiti dodatni promet koji niste imali prije-promet prevedenih stranica. A kad imate više prometa, morate biti u mogućnosti da obrađuju.

Mi smo napravili mnoge optimizacije u vBET 3.3.0 i vBET je stvarno vrlo brzo! Čak i da se, imajte na umu da prijevodi nikad neće napravio za besplatno ... Ovo je samo nemoguće. Nastavit ćemo optimizirati vBET u različitim aspektima i još uvijek - morate biti u mogućnosti da obrađuju svoje dodatni promet, čak i ako prijevod bi bez dodatnih sredstava se još uvijek uzimajući zahtjev koji moraju biti obrađeni.

Molimo usporediti vremena generacije normalne stranice i prevedeno stranica što je već spremljeno - razlika je stvarni trošak prijevoda.

Također - jeste li gledali na konac oko vBET problema s performansama? Jeste li blokiran robota za stranice nije važno? Imajte na umu da roboti može potrajati značajnu količinu svojih resursa poslužitelja, ako indeksira previše stranica u isto vrijeme. Ga bloka za prevedene kalendare, suradničke stranice i tako dalje. Detalji ovdje:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •