Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 5 od 5

Thread: Kupnja pitanja / instalacija

Banned
    Registracija
    Svibanj 2012

Default Kupnja pitanja / instalacija

Bok, ja sam relativno nova na vBulletin i modovima, pa imam nekoliko pitanja.

Htio bih kupiti ovaj plugin / add-on, ali ja želim da biste bili sigurni da je to još uvijek trenutno podržava u cijelosti. Moj prijatelj kupio to za njegov položaj, ali je nisu primili aktivacijski kod je potrebno za to raditi. Također je pokušao kontaktirati podršku nekoliko puta, ali nije primio nikakvu pomoć.

Htio bih kupiti ovo, jer to je najbolji prevoditelj vidio sam, ali ne želim imati nikakve instalacije problema. Ja bi kupiti instalacije podršku s add-on, tako da možete instalirati za mene s pravom kod potreban za aktivaciju.

Smijem li pitati zašto se moj prijatelj ne može dobiti nikakvu podršku za njegovu aktivaciju pitanje? On ne može pronaći svoj broj i e-poštom je nekoliko puta da biste dobili. On je pokušao napraviti postove na ovom forumu, ali njegovi postovi nisu prikazane ovdje. Jako bih volio da biste dobili ovaj plugin instaliran vrlo brzo na moj forum tako da vaš odgovor je cijenjen.

Hvala Vam.
    Fernando

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Ako ste kupili instalacije usluge učinit ćemo cijeli ugradnju umjesto vas - Tako da ne morate brinuti o montaža usluge.

O vašem prijatelju pitanju. Mi radimo sve potporu samo našem forumu - a svaka nova Korisnički post mora biti moderirani, tako da on nije vidio svoju dužnost samo nakon što ga je napisao. Mi smo odgovoriti na svaki komentar, što je prije moguće.

Ovdje je thread u kojem se dogoditi slične situacije (možda je ovo vaš prijatelja post) KLIKNI - Kao što možete sebi smo pokušali pomoći, ali ne postoji odgovor od korisnika

Junior Member
    Registracija
    Veljača 2014

Text automatically translated from: Italian to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav, koliko vremena vam je potrebno za vas da instalirati i aktivirati proizvod? Trebam samo 5 jezika, engleski, francuski, njemački, španjolski i portugalski, i za druge jezike nisu zainteresirani u to vrijeme.
    Osim toga, pitate se, ako ste napravili čak aktivacijski besplatno API, jer ne znamo kako aktivirati ove proizvode.
    hvala
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by fernando View Post
    Htio bih kupiti ovaj plugin / add-on, ali ja želim da biste bili sigurni da je to još uvijek trenutno podržava u cijelosti. Moj prijatelj kupio to za njegov položaj, ali je nisu primili aktivacijski kod je potrebno za to raditi. Također je pokušao kontaktirati podršku nekoliko puta, ali nije primio nikakvu pomoć.
    Priča koju je napisao je varka. I to je lako prepoznati jer nam je da je prevarena, jer aktivacijski kod (licence code) dostupan je za svakog kupca na stranicu za preuzimanje blizini preuzeti vezu. Dakle tvoj prijatelj morao vidjeti ako on preuzeti proizvod.
    Također nije istina da je itko od vaših kupaca nisu dobili pomoć IKADA. Mi uvijek odgovor na postove na ovom forumu, a vi ga možete sami provjeriti samo ide nit po nit.

Dakle, da pojasnimo - podržavamo vBET i imate ovaj forum za vas podržati.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Croatian
    Translated text
    Pozdrav, koliko vremena vam je potrebno za vas da instalirati i aktivirati proizvod? Trebam samo 5 jezika, engleski, francuski, njemački, španjolski i portugalski, i za druge jezike nisu zainteresirani u to vrijeme.
    Osim toga, pitate se, ako ste napravili čak aktivacijski besplatno API, jer ne znamo kako aktivirati ove proizvode.
    hvala
    Original text
    Instalacija je trivijalna - samo upload datoteka na server i product.xml by admin CP. Ipak morate konfigurirati vBET. Potrebne opcije opisane su u readme datoteci.
    Zadnji uredio vBET; 11-03-14 na 12:41.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •