Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Besplatna s ograničenom funkcionalnošću ili probnom inačicom?

Junior Member
    Registracija
    Svibanj 2012

Default Besplatna verzija

Prije nego što sam kupiti, trebam napraviti da to će raditi iza tvrtke Firewall. Mi blokirati mnoge prevoditeljske alate jer korisnici mogu koristiti ove alate da biste dobili na web stranice koje se obično blokiran.

Postoji li verzija koja ima ograničenu funkcionalnost, ili je imao tijekom probnog rada da mogu testirati u mom QA okoliš? Ako to radi, ja ću ga gurnuti na moj proizvodnom okruženju.

Još jedno pitanje, trebam dozvolu za moj QA okoliš, ako sam ga prikazuju u proizvodnji kao i?

Hvala

Drew

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Imali smo besplatnu verziju kada prijevoda u Google i Microsoft je besplatno. Nakon što je isplatilo smo prestali podržava slobodan inačici od plaćene usluge treba optimizacija koju imamo u pravnim verziji.

Imajte na umu da vBET zahtijeva da vaš poslužitelj ima pristup vanjskim davateljima usluga prevođenja (Microsoft i/ili Google i/ili Apertium). Svi prijevodi su napravljeni HTTP-om, tako da vaša sigurnosna konfiguracija mora jednostavno omogućiti izlazne HTTP zahtjeve

vBET licenca je po instalaciji. Ako trebate ga instalirati na različitim forumima onda morate različite licence. Jedan po svakom forumu koji se izvode. Ako ste testiranje okoliš koji nije dostupan za autsajdere onda nakon nas informira možete instalirati na vašem vBET testiranje okoliš. Naravno, morate imati dozvolu prvi.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •