Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 19 od 19

Thread: Boreći se za ponovno instaliranje VBET

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Mi smo upravo završio instalirate vBulletin 4.2 (nadogradnju V3). vBulletin sama čini se da radi u redu.

Mi instaliran VBET je 4.4.6.

Googletest rezultate u:

Počevši prijevod test za Google API v2
    Rezultat:
    Test greška: Nije uspjelo spajanje na 2001:4860:800 i: 5f: Network je nedostupan
    Priključak vrijeme (ms): 150134,716064

Samo prazne stranice se prikazati kada se traži prijevod, a odgovor je * vrlo * sporo.

Moja mreža tim misli sve je dobro :-). Ako postoji nešto što ja mogu dati im ukazati na razlog za moj sustav ne povezuje na Google API-ja?
    Zadnji uredio hmspain; 18-06-12 na 16:55. Razlog: pojasniti što se radi u redu

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Ako morate pokrenuti preko punomoćnika, a moj sustav ne zahtijeva proxy postavke ... gdje je u VBET bih postaviti to?

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

curl_setopt ($ veza, CURLOPT_PROXY 'http://proxy.mydomain.com:nnnn/');

dodan vbenterprisetranslator_functions.php i vbenterprosetranslator_class_translator.php odmah iznad svake linije CURLOPT_URL čini se da učiniti trik.

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Default Napredak, ali je spor ...

Sljedeća prepreka :-) ... Tečajne zastave ne pojavljuju na postove. Ja posted nešto na španjolskom ... i kao što kažu "NADA". Očekivala sam zastave koje pokazuju na izvornom jeziku, prijevod na engleski, a izvorni tekst u nastavku. Sam zadržati ide više i više i više postavkama, ali ne može se činiti da lik stvari van.

Zastave sada će se prikazivati na vrhu, a ako kliknete na jedan, on prevodi stranicu za taj jezik ... napredak. No, instalacija još uvijek nije "pravo" ...

Umirovljeni;)
    Registracija
    Lipanj 2012

Bok,
    Možete li molim recite, samo da bi bili sigurni, ako je proxy problem je riješen.

O vašim prethodnim post - molim te reci što točno ne radi upravo sada, i što mogu Vam pomoći.
    Također, imajte na umu da otvorite novu temu za svaku novu emisiju

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Trebam daljnju pomoć na ovo. Dodavanjem Curl proxy linije, bio sam u mogućnosti da biste dobili VBET raditi, ali su zastave ne pokazuju na pojedinim postovima (samo na vrhu gdje sam naveden). Ako sam kliknite na jedan od najboljih zastavama, prijevod izvodi.

Zadnji put kad sam dobio ovaj rad, ne sjećam nikakvu posebnu postavku da se zastave prikazati u pojedinim postove. Ja sam batrljak :-).

Član
    Registracija
    Ožujka 2010

Quote Originally Posted by m_jankowski View Post
    Bok,
    Možete li molim recite, samo da bi bili sigurni, ako je proxy problem je riješen.

O vašim prethodnim post - molim te reci što točno ne radi upravo sada, i što mogu Vam pomoći.
    Također, imajte na umu da otvorite novu temu za svaku novu emisiju
    Ja mislim * * Imam moj proxy problem riješen. Imate li drugih kupaca trčanje preko punomoćnika? Što oni rade zaobišli problem? Koliko ja mogu reći, VBET ima nema mogućnost postavljanja proxy.

Moj "rješenje" svibanj biti uzrok drugih problema, tako da moram znati :-).

Ja glasi:

curl_setopt ($ veza, CURLOPT_PROXY 'http://foo.com:nnnn/'); (foo.com je moj proxy i nnnn je broj porta)

ispred svake CURLOPT_URL linije. Nije baš elegantno.

---

U ovom trenutku prijevod iz najboljih radova zastave, ali vrlo sporog odgovora.

Ne vidim nikakve zastave na postove samih.
    Zadnji uredio hmspain; 21-06-12 na 17:44.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Mi nikada imao problema s proxije je navedeno prije. Pa možda nitko ne koristi ga sa proxije ili je problem specifičan za Vašu konfiguraciju poslužitelja.

Velika koje ste riješili problem. Za novi broj već otvorio novu temu i tamo sam već vam poslati odgovor. Molimo zadržite jedno pitanje po jednoj niti - to će nam omogućiti bolje upravljanje pitanjima.

Mi nismo svjesni mogućih problema vaših promjena. Kao što sam napisao ovo je specifičan samo za vaše konfiguracije poslužitelja. Dovoljno je provjeriti kako se ponaša i kako vBET prijevod pružatelji ponaša.

Trebate li dodatnu pomoć s pitanjem?

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bez odgovora - smatra problem je nestao. Ako ne pišite u ovu temu

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove