To zvuči kao da je više od odgode zbog vbet prelazi na drugu prevođenje usluga koji traje duže kako bi dobili podatke iz. Kada to ne Taj HTTP veze ostavila otvoren (a ponekad i time out).
To zvuči kao da je više od odgode zbog vbet prelazi na drugu prevođenje usluga koji traje duže kako bi dobili podatke iz. Kada to ne Taj HTTP veze ostavila otvoren (a ponekad i time out).
To može biti coused strane "Apertium API" koji ponekad timeouting becouse od davatelja interne pogreške, ti pokušao ga isključiti i da ga ponovno provjeriti
Ne, ali ja ću provjeriti, hvala.
Kao što ne postoji odgovor ću obilježiti ovaj thread riješiti, ako imate još bilo kakvih pitanja molimo pala slobodno aski ću ga ponovno
Znam da sam obilježio to riješiti, ali sam bio u mogućnosti da biste dobili na svoje stranice kada pokušavate nekoliko puta!
Pitanje čini se da vbet ne zatvara procese ispravno i ostavljajući puno njih otvoriti, Apache onda asseses koliko dijete procesi to treba i stvara ih spremni uskoro, jer od svih poziva na vbenterprisetranslator_seo.php i svim procesima to ostavlja otvorena opterećenja na poslužitelju ide gore.
Ja sam se preselio poslužitelj snažnije poslužitelja i opterećenja i dalje postoji, novi domaćini kažu isto kao i stari "dobiti svoj softver usluga optimizirati vbenterprisetranslator_seo.php za sever i sve datoteke koje se zove"
Ja ne mogu zadržati ovu gore, plaćati za prijevode i sada £ 200/month za poslužitelj to me ubija, što trebam učiniti da biste dobili vbet zatvoriti ga je pozive na procese ispravno?