Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 15 od 15

Thread: Budući da zadnji nadogradnja vbet poslužitelja prijavljuje pretjerano korištenje sredstava od strane vbet

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

To zvuči kao da je više od odgode zbog vbet prelazi na drugu prevođenje usluga koji traje duže kako bi dobili podatke iz. Kada to ne Taj HTTP veze ostavila otvoren (a ponekad i time out).

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

To može biti coused strane "Apertium API" koji ponekad timeouting becouse od davatelja interne pogreške, ti pokušao ga isključiti i da ga ponovno provjeriti

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Ne, ali ja ću provjeriti, hvala.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Kao što ne postoji odgovor ću obilježiti ovaj thread riješiti, ako imate još bilo kakvih pitanja molimo pala slobodno aski ću ga ponovno

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Znam da sam obilježio to riješiti, ali sam bio u mogućnosti da biste dobili na svoje stranice kada pokušavate nekoliko puta!
    Pitanje čini se da vbet ne zatvara procese ispravno i ostavljajući puno njih otvoriti, Apache onda asseses koliko dijete procesi to treba i stvara ih spremni uskoro, jer od svih poziva na vbenterprisetranslator_seo.php i svim procesima to ostavlja otvorena opterećenja na poslužitelju ide gore.

Ja sam se preselio poslužitelj snažnije poslužitelja i opterećenja i dalje postoji, novi domaćini kažu isto kao i stari "dobiti svoj softver usluga optimizirati vbenterprisetranslator_seo.php za sever i sve datoteke koje se zove"

Ja ne mogu zadržati ovu gore, plaćati za prijevode i sada £ 200/month za poslužitelj to me ubija, što trebam učiniti da biste dobili vbet zatvoriti ga je pozive na procese ispravno?

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •