Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: vBET ne bi trebao biti povezani s ovom poslužitelju forumima!

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default vBET ne bi trebao biti povezani s ovom poslužitelju forumima!

Bok, u zadnjih 24 sata moj pohranu useage naglo van kontrole i to je bio dolje na jednu stvar!, Error log je popunio s tim
    PHP Upozorenje: strpos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </ a>]: Offset nisu sadržane u string u / home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 398
    Imao sam mnoge tisuće i tisuće ih (25GB u svim!) i čini se da je to sve zbog ne bitak u mogućnosti to kontakt poslužitelj vBET je!

To nije istaknuo prilikom kupovine da naš poslužitelj mora moći tvoje kontaktirati u svako doba!, Vaš poslužitelj je dolje i tako je softver (modificatio) koje sam kupio od vas, postoji stvarna potreba da se vBET stalno u kontaktu s vašeg servera?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Pokušat ću provjeriti na mojoj testnoj foruma. Također možete opišite mi korak po korak ono što bih učinio prije nego što se pojavila pogreška?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Jednostavno, oni su pogreške se pojavljuje u moje pogreške bilježiti sve vrijeme vaše stranice je pao jučer, ako vaš site se vratio do pogreške zaustavljen ili usporen, i sada imaju samo tisuće njih danas (17mb)
    Quote Originally Posted by thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13:20:48] PHP Warning: strpos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </ a>]: Offset nisu sadržane u string in / home / thecodec / public_html / forumz / includes / vbenterprisetranslator_functions.php on line 398
    , Forum radi normalno bez problema ili pogreške osim onih za punjenje moje pogreške zapisnik.

Dakle, ne biste ga iznova!

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

vBET ne zahtijeva povezivanje s našim poslužiteljem za prijevod itd. Stoga je nemoguće da naš pad severa utječe na vaš forum. Ono što je moguće je da naš vBET poslužitelj i vaš poslužitelj pate od vrlo istog problema. Naš server je bio ugašen više od dana, vaš vam je dao puno pogrešaka u zapisnicima. Trenutno je teško pogoditi što ga je uzrokovalo, i , što je još važnije, predvidjeti - ne znamo koja se pogreška poslužitelja internih pružatelja usluga može pojaviti

Je li ovaj log i dalje postoje? Ako je odgovor da mogu postaviti neke logove i provjere onoga što se događa.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Imate pristup forum root, prijavite izlazi (ja ga očistiti dnevno!) I sada ima više od 2GB unose sve iz vBET, možete izbrisati datoteku, stvoriti još jednu praznu, a zatim držati ček leđa za pogreške kao 2GB neće otvoriti u server i imat ćete problema s otvaranjem na vašem računalu.

EDIT: Moram reći da je moj poslužitelj nije bio dolje u mjesecima (bilo je oko 500, ali pogreške su trenutna i ja ih zbog kada se mijenja jedan od mojih dodataka).

Pogreška dnevnik naći na / public_html / forumz / error_log
    Zadnji uredio Simon Lloyd; 05-02-12 na 20:14.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Trenutno sam sakriti ovo upozorenje da se ne bi srušiti \\ smeće svoj forum. Trenutno sam provjeri zašto se pojavi. Također ne mogu ponovno ovu pogrešku
    Ja sam promijenio ovu liniju
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    U ovoj liniji:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Bok, bilo dalje s ovim pitanjem ili zašto je prijave problema?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Najvjerojatnije, kada je u jednoj od usluga ima neke interne pogreške (to onaj koji se srušio naš server također) stvoriti neki čudan tranlation outup koji je započeo beskrajnu petlju - to bi objasnilo zašto ne utječe na vašem poslužitelju - kao što si rekao je forum radi u redu . Sam ponovno pregledavati svoje pogreške datoteke je bez ovog upozorenja - ili ste jednostavno ga errased?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Nisam urediti zapisnik o pogrešci na sve, pa čak i pogreške koje sam stvorio i ostavio tamo, tako da ne mislite da je to bug riješen ili je to samo skrivena datoteka promjena koje ste napravili?

I da forum funkcionira u redu, i ne plaćaju previše google prijevodu samo 100.000 znakova po dana, tako puno prijevoda ostaju čeka da bude preveden.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Mislim da je pogreška je fiksna, otherways pogreške log treba ima i drugih upozorenja iz istog kruga, ako se nešto pojaviti ponovo molimo da nas kontaktirate

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •