Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 14 od 14

Thread: Tema sadržaj nije preveden

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Provodi sam one quickfixes za vas - withour ažuriranje vBET.
    Ako to ne učinite ažurirati svoj vBET ćete morati ponovno mijenjati kod državama, jer ne oficialy podržava stariju verziju vBulletin

Provjerio sam i dođete do svoje granice u oba Microsoft i Apertium, kao što je rekao ovdje
    Vi ste dosegla svoje granice pa tekst nije preveden, ali kada se tekst prevodi kao nit naslov će se pojaviti.

Imajte na umu da koristite samo slobodni prijevod API-a uvijek možete koristiti plaćene one: Google API prijevod V2, a plaća pretplata Microsoft Trabnslation po plavom (ako ažurirajte svoj PHP)

Senior Member
    Registracija
    Listopada 2009

Bok, možete dodati dodatne izmjene koraka već Objavljeno jedan od vBET ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...tin-3-6-a.html , Vodič nije ažuriran. Sam platio dodatnu naknadu da bi se ova kompatibilan, kada ažuriranje izlazi ću mod to sam bez gnjavi nikoga.

Da biste koristili Google V2 moram ažurirati PHP? Mislio sam da je za Microsoft samo?!

PS. Nakon što prevedeno ne bi se prevesti riječi ostati u cache?

Hvala!
    Zadnji uredio mario06; 14-01-12 na 06:46.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

To je promjena:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post3666

Da biste koristili Google V2 moram ažurirati PHP? Mislio sam da je za Microsoft samo?!
    Trenutno sam reimplementing funkciju, da neće koristiti json_translate tako možete ga koristiti bez ažuriranja PHP

PS. Nakon što prevedeno ne bi se prevesti riječi ostati u cache?
    vBET cache čitave fraze. Ali, da je jednom tekst preveden ostaje u cache.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ovdje se quicx popraviti svoje pitanje:
    FIX

Sada ćete biti u mogućnosti koristiti Microsoft Azure prijevod čak i starije verzije php

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •