Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 22

Thread: Svi prijevodi zaustavljen rad - sve teme su prazni kada se klikne zastava

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Exclamation Svi prijevodi zaustavljen rad - sve teme su prazni kada se klikne zastava

Nisam napraviti nikakve promjene. Ja sam na 3.6.8 vBulletin s vBET3.4.1.

Je li Google promijeniti svoju prevoditeljsku API ili nešto drugo?

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Upravo sam nadograditi na vBET 3.5.2 sada moj prijevod stranica je potpuno prazan. Što sam ja nedostaje?

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Ok. Dobio sam ovaj trčanje googletest.php. Izgleda da sam suspendiran od strane Googlea

Počevši prijevod test za Google API v1
    Rezultat: {"responseData": null, "responseDetails": "Sumnja Uvjeti korištenja zlouporabe Molimo pogledajte http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 566,118164062

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Moj Microsoft API testiranje izgleda dobro. Ne treba mi još vBET prevesti sa Microsoft API?

Početna prijevod testa MS
    Rezultat: Ja »¿" Hello "
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 492,813964844

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok,
    Da bi to moglo, ali test koji je može biti zabludu državama, jer to testirati prijevod samo u jednoj sekundi
    Molim vas provjerite:
    - Jeste li postavili
    admincp -> vBET -> Prevođenje Providers -> Upotreba Google Samo: NE
    - Jeste li ažurirati = upload opet mape upload-jednom -> vbet_translation_options ako ne molimo, to

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Da sam učinio "Koristi Googlea Samo: NE 'i ja sam upload vbet_translation_options mapu.

Sada, ako ja kliknite zastavu, ja dobiti sljedeću pogrešku:

Fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkcije save_settings () in / home / smera / public_html / Forum / uključuje / vbenterprisetranslator_class_translator.php na liniji 28

Ja maglovito sjećam sam počeo uzimajući gore pogreške nakon što sam napravio neke promjene na temelju Najčešći preporuku o izvedbi. Osjećam se kao da bi moglo biti povezano s privremene memorije ili nešto
    Zadnji uredio myandy99; 30-10-11 na 19:00. Razlog: podrobnije

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Jeste li ukloniti / uređivanje svih datoteka, (osim za vbseo integracije)
    Možete li mi reći koje korake (od Najčešći performansi savjet) su izrađene?
    Ako ne sjećam bilo koju od ove Molimo Vas da PM me vaš pristup detailes ću ga provjeriti na vašem poslužitelju

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Sjećam se problem pojavio nakon što sam promijenio memorija od None nešto. Ali sada, iako sam promijenio memorija vratiti na 'None' problem i dalje postoji

Nisam ukloniti / uređivanje svih datoteka, (osim za vbseo integracije)
    Zadnji uredio myandy99; 01-11-11 na 13:22.

Junior Member
    Registracija
    Srpnja 2010

Linija koda gdje fatalna pogreška se javlja čini se da je sljedeći. Mogu li dobiti neke odgovore?

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Vi se pogreška pojavljuje becouse sustava ne može pronaći Funkcija save_settings koji je vBulletin funkcija i treba biti u adminfunctions_options.php Sada ne znam zašto nije moguće pronaći, molim vas Razmislite još jednom reupload sve vBet datoteke, ili molim PM mene pristup detaljima, a Provjerit ću to.
    To je teško moguće ova pogreška bio izazvan promjenom privremene memorije vrijednost

Stranica 1 od 3 123 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •