Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Sada nestaje traductions (ne radi)

Junior Member
    Registracija
    Kolovoz 2010

Default Sada nestaje traductions (ne radi)

Pozdrav!

Imam bio koristeći ovaj strašan program za godinu dana, ali sada Traductions dissapears, ne radi ..

Možete li mi pomoći?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok,
    Ako niste instalirali nikakve dodatne plugis i prevođenje "dissapears" bez razloga, molimo vas da provjerite da li ste blokirani od strane vašeg davatelja usluga prevođenja tako da pokrenete ovaj test: KLIKNI
    Alse Vidim da koristite vBET 4.2.3, imajte na umu da bez Google prijevod API wil biti zatvoren 1. prosinca, a seting nove stroge granice, molimo Vas da razmislite o nadogradnji vBET na najnoviju verziju koja podržava i Google API v2 (plaćeni) i Microsoft Prijevod API (besplatno), a druga se trenutno testira.
    Mogu smanjiti zahtjeve prevođenja: KLIKNI

Junior Member
    Registracija
    Kolovoz 2010

OK Hayk!

Ovo su rezultati testa za Google:

Počevši prijevod test za Google API v1
    Rezultat: {"responseData": null, "responseDetails": "Sumnja Uvjeti korištenja zlouporabe Molimo pogledajte http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Test pogreška:
    Priključak vrijeme (ms): 582,390869141

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Da, to znači da ste blokirani od strane Googlea, možete ih poslati da vas deblokirati, kao što je rečeno u testu sam vam dao.
    No, imajte na umu, da je 1. prosinca google slobodnom prijevodu API v1 će biti zatvorena, tako da nijedan prijevod ne daje njemu će se izvršiti

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •