Bok. Žao nam je za vrijeme čekanja - Bio sam u posjetu jučer.

Nisam propustio da / hr katalog ne postoji u vašem forumu i to je samo virtualni - postoji u URL i to je preusmjeren interno. Htaccess. Znam da je dobro. Ono što sam napisao je da ne vidim u zapisnicima ste dali bilo put do imenika, uključujući / en / i pišete da je to uzrok. Debla što je dao ništa ne govori o bilo kojem putu s / en / pa zašto mislite da je Ministarstvo obrane pokušava doći do / put / do / forum / hr / slike - gdje vidite to? To je ono što mi nedostaje. Ja ne vidim u dnevnike. Debla su o nečem drugom. Nije riječ o ne postoji put s / en / Molimo unesite informacije koji uključuje rezanje shat kao put nije pronađen. U ovom trenutku sam zbunjen i nisam siguran da je dao pogrešne evidencije, tako da ne razumiju jedni druge ili pitanje ne odnosi se na / en / direktorij na sve.

Napisala si da je to zdravo ako bi vBET neće dodati / en / u URL-ovima za CSS i slike - molim vas dajte nam URL na stranicu gdje u HTML izvor ćemo naći linkove na CSS ili slike s / en / - mi ćemo ga provjeriti.
O apsolutne staze - vBET ne mijenjaju putanju stil. Ako izvorni put je apsolutna zatim poboljšana put (jedna s jezičnom kodu) će biti apsolutna. Ako izvorni put je relativna onda izlaz put je relativna. Dakle, ako želite da vaše staze biti apsolutna, onda molim samo pazite da na svoj izvorni (nije prevedeno stranica) koriste apsolutne staze.

O slomljena oblikovanje - JA pravedan iskorišten postupak koji ste opisali, a ja to ne mogu reproducirati. Jeste li u stanju reproducirati ga opet ovdje?