Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 2 od 2

Thread: Izbor zastave za engleski jezik

Junior Member
    Registracija
    Prosinca 2010

Default Izbor zastave za engleski jezik

Ja pokrenuti forum na engleskom jeziku. 90% od mojih forumskih korisnika su iz SAD-a. Želio bih imati opciju za odabir USA zastavu kao zadani engleskom zastavom (U ovom trenutku to je UK "Union Jack" zastava). Žao mi je pitati za to, jer sam zapravo ja sam engleski, ali moram dati moje korisnicima ono što žele! U ovom trenutku sam ručno izmijenite all_flags.gif GIF sliku zamijeniti UK zastavu sa SAD zastavom.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Priručnik izdanje je u redu. Kao što smo Pretpostavljam da ne treba ga mijenjati više. Također drugi korisnici kada potreba će ga postaviti jednom i ostaviti ga. Dakle, od izvedbe točke gledišta to je bolje da samo urediti sliku umjesto koristiti dodatne mogućnosti omogućujući postaviti svaki zastavu. U tom slučaju ne bismo bili u mogućnosti koristiti CSS Sprite - sada samo jedan zahtjev dobiva sve zastave. Bez CSS Sprite to će biti jedan zahtjev po jednom zastavom = 53 zahtjeva. Također slika mijenja vrlo rijetko u vBET tako osnovi već imate rješenje.

Mi razumijemo vaše potrebe, uvijek imajući na umu da bi to degradirati performanse i da postoji jednostavno rješenje za to (samo urediti sliku) mislimo da neće ići za to.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •