Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 1 od 1

Thread: Licenca promjene

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default Licenca promjene

Bok,

napravili smo jako male promjene licence. Nema uvjeti se mijenjaju! Samo kozmetičke promjene - mi smo zaključne besplatne verzije vBET 2.x (jer Google prijevod API v1 će biti zatvoren prije), tako da nema smisla da ga spominjem u licence. Uglavnom smo jednostavno ukloniti komentare o besplatnoj inačici.

Dakle, taj dio dozvole:
    OKLADA koristi usluge vanjskog prijevoda (prijevod API-ja). Budući da je verzija 4.4.0 i 3.5.0 vBET možete koristiti mnoge prijevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft prijevod API). Mora biti dopušteno da koristite podržane prijevod API-ja koji konfigurirate koristi vBET. JEDNOSTAVNA Podbielski Michał daje vam nema povrata u slučaju ako vaš forum je blokiran/zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način na bilo koju od koristi prijevod Usluge, Čak iu slučaju ako se neki / all podržan prijevod usluge bit će zatvoreni. Ako želite, možete provjeriti na našim vBET 2.x slobodan inačici, ne Google prevođenje je dostupna za vaš forum prije kupnje vBET 3.x/4.x, ali još uvijek neće imati pravo na povrat novca ako vaš forum pristup svakom prijevodu Usluge će biti ograničena na bilo koji način tijekom korištenja vBET3.x/4.x. JEDNOSTAVAN Podbieski Michał nije odgovoran na bilo koji način za bilo koju od koristi prevođenje Usluge Rezultati i to je performanse i pristupačnost.
    Promijenjen je u ovo:
    vBET koristi usluge vanjskog prijevoda (prijevod API-ja). Budući da je verzija 4.4.0 i 3.5.0 vBET možete koristiti mnoge prijevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft prijevod API). Mora biti dopušteno da koristite podržane prijevod API-ja koji konfigurirate koristi vBET. JEDNOSTAVNA Podbielski Michał daje vam nema povrata u slučaju ako vaš forum je blokiran/zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način na bilo koju od koristi prijevod API, Čak iu slučaju ako se neki / all podržan prijevod API-ja bit će zatvoreni. Vas neće imati pravo na povrat novca ako vaš forum pristup svakom prijevodu API bit će ograničena na bilo koji način tijekom upotrebe vBET 3.x/4.x. jednostavna Podbieski Michał nije odgovoran na bilo koji način za bilo koji koristi prijevoda API-ja Rezultati i to je performanse i pristupačnost.
    Da bi to lakše za vas ćemo staviti podebljani što je promijenio i istaknuti ono što je uklonjen. Kao što možete vidjeti to je samo kozmetička promjena prisiljeni promjenama na tržištu (nema slobodnih prijevodi = nije slobodan inačici) i osjećaj za cijeli sporazum je još uvijek isti.

Za potpunu License sporazuma - kao i uvijek vidjeti ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.com/license.php
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 19:53.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •