Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 11 od 11

Thread: Google API1 djela ne više Google API2

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Imajte na umu da je Microsoft satu i mjesečnih limita. Dakle, ako je prestao raditi uskoro će raditi opet ako ne dosegnete mjesečni limit još

Prema vBET Licenca koja je pravni ugovor između nas, vi ste odgovorni za to što je pristup prijevodu usluga - 3. stranke iz našeg utjecaja. Tako da bez obzira zašto nemate pristup - ne želite platiti, dođete do granice, vaš poslužitelj blokira odlazne zahtjeva, ili bilo kojeg drugog razloga nije razlog za povrat. Budući da je vas koji je odgovoran osigurati pristup prijevodu usluga. Ovdje je dio iz licencnog ugovora:
    vBET koristi usluge vanjskog prevođenja (prijevod API-ja). Budući da je verzija 4.4.0 i 3.5.0 vBET možete koristiti mnoge prijevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft® prijevod API). Morate biti dopušteno koristiti podržan prijevod API-ja koji konfigurirate koristi vBET. JEDNOSTAVNO Podbielski Michał daje Vam ne povrati u slučaju ako je vaš forum je blokiran / zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način koristiti bilo koji od usluge prevođenja, čak iu slučaju ako se neki / sve podržane prevoditeljske usluge bit će zatvoreni. Ako želite, možete provjeriti na našim vBET 2.x slobodan inačici, da li Google prevođenje je dostupna za vaš forum prije nabave od vBET 3.x/4.x, ali još uvijek će imati pravo na povrat novca ako forumu pristup bilo koje usluge prevođenja će biti ograničen na bilo koji način tijekom upotrebe vBET 3.x/4.x. JEDNOSTAVNO Podbieski Michał nije odgovoran na bilo koji način za bilo koju od koristi prevođenja Usluge rezultate ili performanse i pristupačnost.
    I ovdje je link na punu Dozvola koja je pravni ugovor između nas. Dakle, ako ćete tražiti povrat novca u slučaju kada se osobno složili su se da će vam biti odgovornost i to neće biti slučaj za povrat, a zatim u skladu s ovim što je dogovoreno između nas u licenci nećemo povrat.

Jednostavno nemate problema s vBET-om - imate problema s pružateljima prijevoda treće strane. I ne preuzimamo odgovornost za to. Kao što ne bi želio ići u zatvor za zločin koji je počinio netko drugi. Mi jednostavno ne možemo biti odgovorni za 3. stranaka i nadamo se da ćete razumjeti ovaj.
    Također - vaša jedna dozvola je već istekao, drugi se koristi 4 mjeseci - kako možete nas kriviti da Google napraviti promjene ...? Vjerujte nam - mi bi biti najsretniji ako Google će biti još uvijek na slobodi.

Ova tema može biti i korisno za vas da razumijete zašto API može raditi s vremena na vrijeme: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869 (U osnovi što dosegnete svoj limit - ćete naći neke više detalja tamo).

Trebate više pomoći ovdje?

PS.
    Citirani dio licence će se promijeniti u minuti - mi smo zatvaranja besplatni vBET verzije jer Google Translation API v1 će biti zatvoren - tako da nema smisla da spomenuti slobodan inačici 2.x vBET u licencu ako ne postoji više. Detaljne promjene u licenci bit će opisan u najavama.
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 19:33.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •