Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 16:36. Razlog: BBCode ispravak
Ovaj prijevod je sranje.
Kupio sam 2 primjerka vbet do sada, ovo je mnogo novca za mene. Do nekoliko tjedana je bila u redu, ali sada nema prijevoda više, čak i uz API1, mislio sam ok sam instalirati API2, ali ja samo mogu koristiti sa kreditnom karticom, ovdje u Europi nitko nije kreditne kartice tako da sam ne mogu koristiti vbet više, bilo kakve pomoći?
Bok. Mi znamo - to je sranje da Google nije besplatan više. Vjerujte nam - to je koliko je važno za nas, ako ne i veći (jer mi prodajemo vBET) da imaju besplatan prijevoda. Ipak to nije do nas - to je do 3. davateljima prijevod.
U ovom trenutku još uvijek možete koristiti Google V1 i Microsoft API. Booth je još uvijek na slobodi. Booth je granica. Zadnji puštanje vBET čak usluga red - pa kad dođete do granice u jednoj usluga, a zatim vBET prebacuje još jedan. Dakle, još uvijek možete koristiti besplatno prijevoda.
Google v1 će biti zatvorena 1. prosinca 2011.
Microsoft API Prijevod je slobodan samo do ožujka 2012.
Mi ćemo dodati uskoro mogućnost korištenja Microsoft plaća Prijevod API (nismo još provjeriti koliko ima uplata su - slobodno provjeriti).
Molimo rješavanju problema na Google - ne možemo učiniti ništa o metodama uplate na Google v2. Možda, ako oni će dobiti dovoljno povratnih informacija koje će se dodati i druge opcije plaćanja.
Osobno imam nešto što djeluje kao što su kreditne kartice, ali ne mogu je kredit na njega. Ja nemam pojma kako se zove, ali izvan nje se priznaje isti kao i kreditne kartice. Ja sam živi u Europi, i znam da ljudi s kreditnim karticama, tako da mogu reći da oni nisu dostupne. Molimo pitajte svog bankovnog što mogućnosti imate. To je područje koje je izvan naše kontrole. Mi ne možemo promijeniti Google metode plaćanja. Ne možemo vam reći što mogućnosti imate u banci.
Dakle, u ovom trenutku:
- Još uvijek možete ostati s besplatnim prijevodima. Oni su granice.
- Možete usvojiti na Google v2 plaćanja metode. Ako ne koristite Google V1 ga je savjetovao da onemogućiti cache memorije čistač - vi ne želite plaćeni iznova i iznova za isti prijevod.
Trebate više pomoći ovdje?![]()
Ja ne trebate kreditne kartice tako da sam ne jednom kupiti samo za jednu uslugu. Google API1 ne radi više, jer tjedna! Pokušat ću sada Microsoft.
Ok, Microsoft je radio oko 10 minuta, sada je opet nema prijevoda. Ako to nije bolje do sutra želim povrat novca! (Moj prvi!)
Bok. Imajte na umu da je Microsoft satu i mjesečnih limita. Dakle, ako je prestao raditi uskoro će raditi opet ako ne dosegnete mjesečni limit još
Prema vBET Licenca koja je pravni ugovor između nas, vi ste odgovorni za to što je pristup prijevodu usluga - 3. stranke iz našeg utjecaja. Tako da bez obzira zašto nemate pristup - ne želite platiti, dođete do granice, vaš poslužitelj blokira odlazne zahtjeva, ili bilo kojeg drugog razloga nije razlog za povrat. Budući da je vas koji je odgovoran osigurati pristup prijevodu usluga. Ovdje je dio iz licencnog ugovora:
I ovdje je link na punu Dozvola koja je pravni ugovor između nas. Dakle, ako ćete tražiti povrat novca u slučaju kada se osobno složili su se da će vam biti odgovornost i to neće biti slučaj za povrat, a zatim u skladu s ovim što je dogovoreno između nas u licenci nećemo povrat.vBET koristi usluge vanjskog prevođenja (prijevod API-ja). Budući da je verzija 4.4.0 i 3.5.0 vBET možete koristiti mnoge prijevod API-ja (zapravo podržava: Google i Microsoft® prijevod API). Morate biti dopušteno koristiti podržan prijevod API-ja koji konfigurirate koristi vBET. JEDNOSTAVNO Podbielski Michał daje Vam ne povrati u slučaju ako je vaš forum je blokiran / zabranjen ili ograničen na bilo koji drugi način koristiti bilo koji od usluge prevođenja, čak iu slučaju ako se neki / sve podržane prevoditeljske usluge bit će zatvoreni. Ako želite, možete provjeriti na našim vBET 2.x slobodan inačici, da li Google prevođenje je dostupna za vaš forum prije nabave od vBET 3.x/4.x, ali još uvijek će imati pravo na povrat novca ako forumu pristup bilo koje usluge prevođenja će biti ograničen na bilo koji način tijekom upotrebe vBET 3.x/4.x. JEDNOSTAVNO Podbieski Michał nije odgovoran na bilo koji način za bilo koju od koristi prevođenja Usluge rezultate ili performanse i pristupačnost.
Jednostavno nemate problema s vBET-om - imate problema s pružateljima prijevoda treće strane. I ne preuzimamo odgovornost za to. Kao što ne bi želio ići u zatvor za zločin koji je počinio netko drugi.Mi jednostavno ne možemo biti odgovorni za 3. stranaka i nadamo se da ćete razumjeti ovaj.
Također - vaša jedna dozvola je već istekao, drugi se koristi 4 mjeseci - kako možete nas kriviti da Google napraviti promjene ...? Vjerujte nam - mi bi biti najsretniji ako Google će biti još uvijek na slobodi.
Ova tema može biti i korisno za vas da razumijete zašto API može raditi s vremena na vrijeme: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10869 (U osnovi što dosegnete svoj limit - ćete naći neke više detalja tamo).
Trebate više pomoći ovdje?
PS.
Citirani dio licence će se promijeniti u minuti - mi smo zatvaranja besplatni vBET verzije jer Google Translation API v1 će biti zatvoren - tako da nema smisla da spomenuti slobodan inačici 2.x vBET u licencu ako ne postoji više. Detaljne promjene u licenci bit će opisan u najavama.
Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 19:33.