Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 11

Thread: Beta Naslov teme prijevod pitanje

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Beta Naslov teme prijevod pitanje

Bok svima, ja sam koristeći beta i smatraju da threa naslova ne čini se da se transalting svugdje pogledati ovdje The Code Cage Forum (vBET osoblje imati login detalje) naslov prikazan kao "redondeo al restar" nit je ovdje Redondeo al restar iu stvarnom nit naslov je preveden, u thread forumu je preveden, ali kad sam pristupiti nit kasnije ništa od toga se prevodi?? imam predmemorija čistač isključen (prema toyour postavke). Primjetio sam da je moja cache i korištenje ne čini se da raste jer sam se okrenuo predmemoriju čišćenje isključen.

Može li netko pomoći?, Već sam potrošio 200 dolara pomoću Google API V2 i želim osigurati i zadržati sve prevedene rezultate.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Bok. Kada sam jelen svoj prvi vezu vidim:
    Žao nam je - nema utakmica. Pokušajte neke različite uvjete.
    Molimo unesite primjer koji možemo provjeriti - molim te reci što je kriterij pretraživanja treba koristiti.

Imajte na umu da isključite predmemorija čišćenje ne okrenuti cache korištenja. Molimo provjerite jeste li uključili cache za sve jezike.

Ako je to provjeravanje kao gost onda bi to moglo biti uzrokovano Gost Cache (to je bio preveden tijekom pretraživanja, ali gost predmemorija još uvijek je verzija generira kada davatelj nije bio dostupan).

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok
    Prvo obavijestite ako koristite sve API-ja, tj. ako dođete do svoje granice u svim prijevodu usluga, podaci će ostati do neprevedena prijevod će biti dostupna ponovno.
    Molimo provjerite TTL za cache memorije, ako ne koristite Google API v1 čak možete ga isključiti (0 = disable)! Dakle, predmemorija neće biti izbrisana
    admincp -> vBET Cache -> Database Cache -> Cache Time to live (TTL)
    Štoviše ja mogu vidjeti da je vaš prijevod nije uopće raditi, molimo vas da provjerite ako dođete do svoje granice pomoću tih testova http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728
    Također budite sigurni, ako imate upload sve potrebne datoteke (također to iz upload jednom mape)
    U međuvremenu ću pokušati reproducirati sa "dissaperaing" prijevodi

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hej dečko u koketira veza je istekao, kao da je za "Novi postovi od članova", ali drugi nije, Michael imate admin pristup (sjetite se i vi pm'd) mogao provjeriti postavke za vBET? Siguran sam da su ispravni.

@ R.dziadusz ja sam koristeći Google V2 API, ali Micheal možete provjeriti svoje postavke tako da mogu dobiti najbolje od svih svjetova. Posjetio sam taj thread i to je preveden od španjolski na engleski, kad sam nanovo to nije preveden, sigurno, ako je preveden jednom za mene onda uvijek treba prevesti? Imam sve datoteke učitao, opet Michael ima FTP pristup i može provjeriti

Registracija
    Listopada 2009

Bok. JA pravedan je otišao na Vaše admin CP provjeriti vBET konfiguracije kao što pitao, ali računa ste stvorili nije dovoljno privilegije. Nisam u mogućnosti vidjeti vBET mogućnosti sam samo vidjeti vBET izbornika.

O 2. veza - što prijevodu trebam koristiti da biste vidjeli problem? Također trebam Admin CP pristup tako da ću biti u mogućnosti da provjerite radi prevođenja usluga su dostupne kad ću to provjeriti.
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 16:22.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michael, Žao mi je zbog dozvole svi su postavili sada! ovaj thread Osmina za oduzimanje / Redondeo al restar je preveden od španjolski na engleski za mene, ali kad sam revisted to nit je bio povratak u španjolskom - prijevod otišao? - Tako da mislim da check it out na engleskom jeziku

Registracija
    Listopada 2009

Idem tamo sada. Ispričavamo se za kašnjenje - jučer smo imali novo izdanje.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

ne brinite Michael, ja znam ti si zauzet!

Registracija
    Listopada 2009

Bok Upravo sam provjerio i to je u redu. To je ono što sam učinio.
    1. Otišao sam na stranicu sa problem i napravio siguran da znam što mi se govori o (doista španjolski nije preveden)
    2. Otišao sam u Admin CP i provjerite postavke (ja uključen cache memorije za sve tablice - ste imali neke osobe s invaliditetom)
    3. Provjerio sam tamo pružatelja dostupnosti - sve je onemogućen u ovom trenutku
    4. Ja omogućen Microsoft Prijevod API nadajući se da granica opet dostupna
    5. Ja osvježen stranicu i vidio da su prijevodi rade - španjolski je preveo
    6. Ja invaliditetom Microsoft ručno kako bi bili sigurni da drugi prijevod zahtjev ne će biti poslat
    7. Ja osvježen stranicu i vidio da prijevodi su još uvijek dostupni što znači da su morali uzeti iz cache (svi pružatelji je onemogućeno)

Dakle, to je u redu sada. Ne znam što se točno dogodilo prije. Možda post je uređen (novi tekst = novi prijevod) - Ne mogu reći vidim da je uredio vas (dodano upotrebu prijevod) pa ne znam ne španjolski test je također uređen.
    Drugi scenarij je da bi to moglo biti samo djelomično prevedene na - tako nekoliko redaka je prevedena, a zatim ograničenje je postignut. U tom slučaju nije otišao na predmemorije (inače predmemorija bi slomljen, jer je samo dio je preveden). Dakle, kada ste došli opet ste već dostigli limit i no djelomično prevedene na rezultate spremljene.
    U svakom slučaju ako vam se to dogodi opet javite nam i ne mijenja ništa tamo - možda ćemo je dobio još jedan trag.

Možete ukloniti za upotrebu prijevoda - to nije potrebno više.
    Također - ažurirajte na zadnji puštanje - to je optimiziran za pružatelje red (oni će biti na raspolaganju više) i sprema rezultate RSS prijevode.

Trebate više pomoći ovdje?

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Michael, hvala za provjeru i analizu, ja s invaliditetom nekim jezicima kao što sam nije htio doći do moje granice (plaća se na besplatno) prebrzo za jezike koji se sam odlučio donijeti malo prometa.

Ja ću nadograditi na najnoviju večeras kad sam doma, možete obilježiti ovaj thread riješiti kao što sam ja ne treba dodatna pomoć u ovom trenutku s ovim

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •