Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 16

Thread: slomljena linkovi

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Question slomljena linkovi

Pozdrav,
    Moja veza se čini da se razbije u prijevodu.

Primjer: U mom zadani (ruski) jezik poveznice izgleda
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

ali kad sam koristeći prijevod, isti linkove promjene na ovoj:

Sve je radio savršeno dok zadnji update vBulletin i manje promjene u. Htaccess

Ovdje je moj Htaccess datoteku.
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Molimo Vas savjetovati.

Hvala Vam.
    Zadnji uredio vBET; 19-10-11 na 00:30. Razlog: BBCode je dodao

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Jeste li učinili nadogradnju pravilno (učitavanje mape upload-jednom), A mogao molim vas sigurno provjeriti sve postavke, ako su ispravno postavljene?
    Molimo pogledajte na:
    vBSEO -> Control Panel -> Općenito Podešavanja -> Zamjena ne-engleskih znakova u URL-ove? -> Ne bi engleskih znakova u URL-ove
    Također to može biti neki problem preglednik puzeći (opis u kartici pregledniku emisiju "prilično" URL), moram to istražiti
    Zadnji uredio r.dziadusz; 08-10-11 na 09:20.

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Question

Hvala na odgovor.

Im 'koristeći vBet za više od godinu dana i to je radio perfecty.
    Naravno stvar,
    vBSEO -> Control Panel -> Općenito Podešavanja -> Zamjena ne-engleskih znakova u URL-ove? -> Ne bi engleskih znakova u URL-ove
    postavljena ispravno.

Jeste li učinili nadogradnju pravilno (upload folder upload-jednom), a mogao molim vas sigurno provjeriti sve postavke, ako su ispravno postavljene?
    Da, sve je to datoteka stavili na moj forum derection.

Našao sam drugi čudna stvar:
    Teme su prevedene ispravno, ali neki su poruke tranlsted u teme, a neke od njih ne.
    Čak i neki dio poruke prevedene, a neke od njih ne.
    To je vrlo čudno.

Bilo prijedlog o tome zašto se to dogodilo?
    Zadnji uredio sergarch; 08-10-11 na 23:04.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo zadržite jedan problem po jedna nit. Ubrzo - možete doći do svoje granice i to je razlog zašto rečenice koje nisu spremljene nisu prevedeni. Ako trebate više informacija / pomoć - molim otvoriti novu temu za novu emisiju.

O stvarnim problem - molim podatke za pristup na PM Admin CP, FTP i vbseo CP pa ćemo biti u mogućnosti to provjeriti i ispraviti. Također molimo Vas da PM točan URL gdje možemo vidjeti problem.

Član
    Registracija
    Lipnja 2010

Predsjednik je poslana jučer.
    Bilo ažurirane informacije?

Registracija
    Listopada 2009

Idete tamo sada.

Registracija
    Listopada 2009

Molimo pogledajte PM - šaljete nije dovoljno pristup detalje.

Registracija
    Listopada 2009

Ja sam još uvijek na čekanju za pristup detalje, ali sam bio provjera je malo i vidjela sam jednu stvar. To je radi za neke prijevode. Kao što je savršeno u redu za
    - Japanski:. Xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 HTML
    - Korejski:. Xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 - 마하 - 횸마 - 우리 - 감운띰 - 위뜐한 - 옃혼 HTML

Ali gdje to ne radi tamo imate EXACY istim URL-om (jedini jezik kod različitih):
    - Bjeloruski:
    - I turski:

To mi daje jedna teorija što se može dogoditi (još da ga provjeriti). Dakle, kada prijevod radi onda je sve u redu. Ovdje vjerojatno ste već dosegnete limit i prijevod nije dostupan (u ovom trenutku vrlo vBET invaliditetom štand svoj usluga). I to je razlog zašto ste slomljena linkovi - nisi dobio prijevod, tako da se prikazuje ono što je poslati prevesti (promijenio API potrebama).
    Nešto čudno se ovdje, jer stranica je sama po sebi prevedeno i URL-u ne, još uvijek je moguće ako je Vaš URL je prevedena prije (kada je prikazan kao zadnji post na glavnu stranicu), a stranica je prevedena kasnije. U tom slučaju boli prijevod za vezu može već biti uklonjena iz cache i prijevod za same stranice je još uvijek spremljeno.

U svakom slučaju ja ću biti u mogućnosti potvrditi kad se puni pristup - upravo sada ne mogu to učiniti i ja mogu samo nagađati što se događa.

EDIT
    Ne to nisu potpuno isti. Trebam više pristupa pronaći naše što se događa.

EDIT 2
    Ovdje URL definitivno prevedena, ali prikazuje pogrešno: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-% E3% A2mes-parmi nous--Qui-Sontu-ou-mahatma.html
    Dakle, moj prethodni teorija nije u pravu.
    Zadnji uredio vBET; 09-10-11 na 13:52.

Registracija
    Listopada 2009

Jedan od mogućih savjet - Na izvornu stranicu u HTML izvor vidim:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Imajte na umu da vBET velika i mala slova u slučaju kodiranja i jasno je opisano u instalacijski postupak:
    (Samo za UTF-8 charactersets) Postavite characterset vrijednost u malim - vBET velika i mala slova za characterset. Dakle, ako koristite UTF-8 onda bi bili sigurni da ste postavili "UTF-8"
    Imate ga postaviti UTF-8 umjesto UTF-8. To može biti razlog. Grašak je promijeniti (upute u ReadMe.html iz vBET paketa) i reći je to pomoć. Ako ne pokušajte s cachea isključena za trenutak ili još bolje stvarati nove thread za testiranje naslov koji sigurno nije bio preveden još (cache sadržaja može biti slomljena zbog krivo postavki). Ja bih provjeriti to ja osobno, ali tvoj Admin CP nije na engleskom, a nisam u mogućnosti da rade tamo.

Registracija
    Listopada 2009

Molimo Vas da ne se savjeti pomoći? Trebate li više podrške ovdje?

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •