Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 7 od 7

Thread: vBET 3.5.1 ne retranslating kada je dostupan

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default vBET 3.5.1 ne retranslating kada je dostupan

Bok, imam najnoviju verziju vBET ja nađi prema da ako te imati dokučiv svoj granica za prijevod ili prijevod nije dostupan prikazuje na izvornom jeziku, a kada dostupni su prijevodi opet to ne prevodi taj post, kao primjer može se naći ovdje Čekanja na SCREEN Excel VBA / PANTALLA DE ESPERA EN EXCEL VBA prvi post je neprevedena, a sljedeći post korisnik prevedene!

Ako želite pogledati sati mene i ja ću vam dati korisniku pristup kao gosti mogu vidjeti samo prvi post.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molimo podatke za pristup sati. Mi ćemo to provjeriti.

Također imajte na umu da kao što je najavio prošlog izdanja te nisu optimizirane još. To su beta verzije koja je objavljena brzo, jer je važno reagirati brzo na promjene na prijevodu usluga strane. Trenutno radimo ga optimizirati.

Vratimo se na tvoje pitanje - moram vidjeti kako to izgleda. To je stvarno čudno da je poruka prije nego što nije prevedeno i sljedeći je. Vidim ovdje tri scenarija:
    - Bug u vBET
    - Davatelja nije bio dostupan, a sljedeću poruku je već spremljeno, jer imate isti tekst u drugim nit
    - Usluga je dostupna kada je započeo prijevod, poruke u različitim jezicima su prevedeni prvi (BBCode se ocjenjuje na temelju vBulletin razini) i kada početi vBET prevođenje ostatak stranice dođete do granice, tako ponuđač bio je blokiran. To je poruka koja je prevedena je na drugom jeziku (koristi se lang BBCode) to će biti uzrok.

Ipak to moram vidjeti i provjeriti što se zapravo događa upravo sada ja ne mogu vidjeti što se zapravo događa tamo.

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Bok Michael sam pm-a možete pristupiti, mogu vam dati FTP i puni admin ako vam je potrebna

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

U vrijeme prevođenja sam imala znakova postaviti na 300.000 sam dolje do 100.000 sada, jer cijena je daleko visoka, ali sam spreman podići granicu za bilo koji test vam je potrebna.

Registracija
    Listopada 2009

Bio sam tamo - pogledajte PM - Trebam više informacija (točan post i točan prijevod - ti mi dali link na ne prevedeno stranica).

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Objašnjenje u sati

Registracija
    Listopada 2009

Prema informacijama iz PM nit je ručno promijenjena i to nije vidljiva sada. Dakle - kada se to dogodi opet pišite na postojećem nit. Ja obilježit će to riješiti za sada (jer mi nemamo problem sada) i ponovno kada ćete naći nešto takvo. Također, ako postoji, gdje lang BBCodes onda se vjerojatno dogodilo ono što sam ranije opisao - lang je preveden tijekom stranice generacije (BBCode ocjenjuje vBulletin) i kada vBET počeo prevoditi generirana stranicu dođete do granice, a ponuđač odbije prijevod. Ne mogu provjeriti sada - to je samo teorija. Mi ćemo se vratiti ovdje kad vam sličnu nit.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •