Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 18

Thread: Forum linkovi = neuspjeh

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Default Forum linkovi = neuspjeh

Imam nekoliko forumima koji služe kao veza: na primjer, jedan od mojih linkova na forumima pentaxforums.com / lensreviews /.

Kada prevedene na strani jezik, link je prepisivati s jezikom u URL-u, odnosno pentaxforums.com / sv / lensreviews /, što je očito vraća neuspjeh. Ima li škripac za to? Radije bih izbjeći 301 htaccess rute.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Molim vas, budite mirni. Dobro znamo ovu situaciju - samo trebate konfigurirati vBET na odgovarajući način

Molimo postavljen u vBET mogućnosti vašeg foruma imenik i provjerite imate li odgovarajuće. Htaccess pravila (imenik treba dodati kako je opisano u priručniku).

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Nisam siguran što misliš. AFAIK sve je ispravno konfigurirane po priručniku.

Registracija
    Listopada 2009

Idi na Admin CP -> vBET -> Glavna i postaviti "Forum imenik'

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Koji je već postavljen. Ne mislim da ste razumjeli moj problem.

Ovo samo odnosi se na forumima koji djeluju kao veza. Ako forum linkove u mapu na moju web stranicu koja je izvan direktorij forum, u /lang/ je još dodao između, rezultira 404 greška. Očito to područje web-mjesta ne može prevesti pomoću vBET.

Registracija
    Listopada 2009

OK - žao konfuzije. Ja stvarno ne razumije pitanje.

Kao što mogu vidjeti forum stranice su prevedene dobro.

Sada područja izvan foruma katalog. Kao što možete vidjeti na ovom forumu vBET podržava prijevod područja izvan foruma katalog - naravno one stranice moraju biti generirani i igre. Dakle, ako vaš područjima izvan foruma katalog također su generirani od strane vBulletin ste u mogućnosti prevesti.

Što je potrebno:
    1. Odvojeno. Htaccess datoteku u direktoriju gdje su stranice za prevođenje (naći ćete odgovarajuća pravila u ne-ne-upload imenik)
    2. Svi URL-a na stranicama prevedene izvan foruma direktorij mora biti apsolutna (počevši s http), inače možete imati problema s prijevodom za praćenje.
    3. Ako te stranice u neki drugi poddirektoriju (ne u domenu korijen) onda ćete morati konfigurirati 'Keep Katalozi' u AdminCP-> vBET-> Glavni

U slučaju bilo kakvih budućih pitanja - samo pitajte

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ok, hvala! Pokušat ću, ali imam još jedno pitanje.

Je li moguće samo onemogućiti prijevod za ona područja i povezuje se ispravno ukazuju na URL? Imam predosjećaj da će dio u pitanju neće prevesti jer nije vBulletin dodatak (samo upite DB odvojeno).

Senior Member
    Registracija
    Prosinca 2009

moman - Imam običaj addon koji prevedena redu. Dodao sam da "Keep imenika"

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Ja ću probati ovaj s htaccess datoteku, ali pet dolara, kaže da neće raditi. Dio u pitanje ne mora nužno prijevod na sve, kao što je to vrlo tehnički, pa ja samo želim da se oko bug u vBET koji prevodi vanjske poveznice koje nisu nužno dio VB.

Senior Member
    Registracija
    Studenog 2009

Sam se prijavila htaccess pravila kao što je navedeno u README.

Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Dok Stranica nije pronađena - PentaxForums.com nije vratio 404, stranica je preveden (očito, budući da je ne vbet init), a osim toga, svi linkovi na toj stranici se vratio 404 kao vBSEO Kapitalnim je zaustavljen rad.

Stoga, neka je samo uzeti jednostavnije rješenje i spasiti sebe glavobolju:

Kako mogu spriječiti forum veze s prevođenjem?

Trenutno, Pentax leće Pregled i specifikacije baze podataka - Glavni indeks (Link) je prepisivati na http://www.pentaxforums.com/forums/pl/lensreviews/ (404).

Želim link ostaju nepromijenjeni.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •