Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 9 od 9

Thread: vBET 4.4.3 Izdana

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Default vBET 4.4.3 Izdana

Bok

Google Translation API V1 i Microsoft Prijevod API staviti ograničenja za broj prijevoda. Ovo izdanje je o pomoći u ovom pitanju potpore usluga red. Dakle, sada kada je više od jednog davatelja podržava prijevod onda vBET će koristiti željenu prvo. A u slučaju ako nije dostupan vBET će se prebaciti na sljedeću. Nije dostupno je označena tako da nećemo tražiti svaki put i svakih 10 minuta vBET će provjeriti je li dostupna ponovno. U slučaju da nema prijevoda usluga je dostupna za prevođenje vBET će se koristiti lutke prevoditelj. To znači da je već spremljeno prijevodi će biti prikazani i ne postojećih prijevoda izvornog teksta će biti prikazan (ne prazna jednom kao i prije - to se može dogoditi samo kada je davatelj odbija prijevod).

Imajte na umu da morate isključiti mogućnost Koristite Google Samo i postaviti odgovarajući API tipke za korištenje usluga red. Za pojedinosti pogledajte Admin CP -> vBET -> Prevođenje Providers

DODATNI UPDATE korak!
    Ako niste promijenili konfiguraciju u vbet_translation_options zatim ponovo učitati sadržaj upload-jednom u vaš poslužitelj.
    Oni konfiguracijskih datoteka uključuje zadane usluga red za jezične parove. Ako ste napravili neke promjene tamo možete ponovo učitati, a ne promjene opet ili ručno podesiti usluga red prednost od vas (vidi ovdje za više detalja).

NOVO:
    • Prijevod usluga red
    • Dodano podrška za jezik otkrivanje od strane Microsofta Prijevod API i Google Prevođenje API V2
    • Dodano podršku za katalonskom i Hindski Microsoft Prijevod API (ponovo učitati sadržaj upload-jednom imenik ili postavite podršku ručno u konfiguracijske datoteke)

Nedostaci ispraviti:

Registracija
    Listopada 2009

Molimo držite uz to ažuriranje. Otkrili smo da sada provideri su isključeni i zbog pogrešne zahtjeva. Mi smo upravo sada rade da ga ispravi (će biti uključen u sljedećem izdanju). Ako morate možete ažurirati - samo pružatelji usluga će biti onemogućen češće nego što je potrebno.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Bilo ažuriranje o tome? Zahvaljujući.

Registracija
    Listopada 2009

Mi smo još uvijek analizira logove kad pružatelja usluga s invaliditetom. Nekoliko nepotrebnih onemogućiti gdje je ispraviti. Ćemo objaviti sljedeći tjedan. Imajte na umu da možete koristiti ovu verziju, samo imajte na umu da je može onemogućiti davatelja češće nego što je stvarno potrebno. To ne znači da će. Problem je specifičan za posebne znakove s Microsoft prevođenje i duge poruke u Google (naš bug ovdje - nismo dugo cut ključnih riječi prije). Kao što sam napisao je većina već su fiksne, i dalje imaju 2 broja moramo ispraviti prije objavljivanja.

Registracija
    Listopada 2009

U ovom trenutku mi smo eliminirali greške vezane za isključivanje usluga. Također RSS prijevod je poboljšana (korištenje cachea). Naš forum je već radi na beta verziji - trebamo analizirati razloge gašenja nakon zadnje obnove. Ako sve ide OK onda ćemo premjestiti sutra promjene vBET3.x instalirati na naše druge stvarnom forum provjeriti i ovaj tjedan ćemo objaviti ispravke.

Sljedeći korak za drugi release je podrška Microsoft Prijevod API u plaćenoj verziji.

I još jedan korak nakon toga je vratiti se u potrazi za drugi prijevod API koji može biti podržan od strane vBET.

Svi ostali imaju zahtjeva imaju niži prioritet upravo sada.

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

S dužnim poštovanjem Michal, to je sada noćna mora! Postoje slučajevi da nitko ne može ni spojiti na mom forumu zbog vbet! MOLIMO ******

Registracija
    Listopada 2009

Od svoje poruke Znam samo da imate neki problem. Molimo, otvorite novu temu u rješavanje problema i molim vas dajte više informacija što se točno događa. Rado ćemo vam pomoći

Senior Member
    Registracija
    Svibanj 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Od svoje poruke Znam samo da imate neki problem. Molimo, otvorite novu temu u rješavanje problema i molim vas dajte više informacija što se točno događa. Rado ćemo vam pomoći
    Već imam otvorenu temu o tome, ovdje:

http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html

Registracija
    Listopada 2009

Zahvaljujući pogledajte raspravu postoji

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove