Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 1 od 6 123 ... ZadnjiLast
Rezultati 1 na 10 od 58

Thread: Kako ukloniti vbet kod jezika

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Exclamation Kako ukloniti vbet kod jezika

Ja deinstaliran vbet ali kod jezika nije uklonjen [lang = x], etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Trenutno deinstalacije vBET neće očistiti BBcode, imajte na umu da stranice na stranom jeziku će ostati u tom jeziku, tako da ste izgubili korisnicima nakon uklanjanja vBET, štoviše to će biti vrlo teško čitati postove neprevedena stoga - možda bolje rješenje je izbrisati ove postove uopće.
    Ali ako želite samo izbrisati "[lang = x" i sl. mogu kod vas robota, čistač do kraja tjedna

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Ono što mi je potrebno za čišćenje su URL-ovi ... URL za teme koje su objavljene od strane nekoga tko je strani jezik postavljen u svoj profil još uvijek Prikazivanje [langtitle = x] [/ langtitle] Kako popraviti?

Ja je dobio osloboditi od [lang = X], [/ LANG], [] notranslate itd pomoću vb cenzuriranje. Ja očajnički treba pomoć s URL-ova, iako ...

Evo jedan: .xxxxx.com/forum/f23 / [langtitle = fr] insigne-vrai-ou-promašaj-[-langtitle] -5565 /

Kako mogu dobiti smeće van i pretvoriti ga u:

http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/
    Zadnji uredio vBET; 11-10-11 na 00:40. Razlog: BBKod correctoin

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Žao nam je, ali moram bump ovo ...

Također, preusmjeravanje sada suvišne poveznice u Google indeks za strani jezik stranica na moj forum?
    Zadnji uredio norku; 05-10-11 na 21:11.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kao što je Radek je napisao - mi ćemo pripremiti za vas robot (PHP skripta) koji će ukloniti sve Lang, langtitle i notranslate BBCodes. To će biti učinjeno i pod uvjetom da ste u ovom tjednu.

Ako ste langtitle u URL-to znači da je uključena u langtitle Naslov teme. Jednostavno promijenite naslov konac i ukloniti ga. U mjestima koja su važna i ne mogu čekati molimo samo ga promijeniti i ručno. U drugim mjestima pričekajte za scenarij.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Bok,

Zašto ne upozoriti ljude da kod vbet bb nije uklonjena kada deinstalirati? Zašto ne već imate alat ako znate da se to događa? Cijenim pomoć, ali sam nekako bih se u potpunosti deinstalirati, a ne čekati tjedan dana dok Google indeksi netočna URL-ova ...

Što je preusmjeravanje za / da, / de, / es sl. teme koje Google već ima indeksirane?
    Zadnji uredio norku; 05-10-11 na 14:12.

Registracija
    Listopada 2009

Bok,

Odgovor na štandu vaše pitanje je - jer to je stvarno rijetkost deinstalirati vBET kada je to stvarno potrebno i koriste. Imali smo pitati za takav alat jednom prije, ali korisnik je odlučio ostati s vBET i samo ga sinkroniziran na odgovarajući način.

Također ne možemo to učiniti u deinstalirajte kôd - deinstalirati ne može biti potencijalno štetne. Što vam je potrebno će zahtijevati baze podataka u slučaju bilo kakvih problema.

Također imajte na umu da ako ste isključili vBET onda Google neće indeks netočni URL, jer kao što se ne prikazuje.

Za već indeksirane - samo stvoriti preusmjeravanje pravila koja će preusmjeriti sve one zahtjeve leđa to izvorni jedan. Koristite ovaj (molimo testa te):
    Code:
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
    Dodavanje foruma Imenik tamo. Ako imate problema samo nam vBET pravila i poslat ćemo ti promijenjeno. Ili drugim riječima - to su 2 prvi vBET pravila gdje treba ukloniti vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & preusmjeren =

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Pravila skraćene ne rade. Kad god stara vbet stranica zove se generira 404.

Imam vb instaliran u / forum

. Htaccess je u public_html

PHP Code:
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
    RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$[L,QSA

Svaka vijest o uklanjanju BB code alat?
    Zadnji uredio norku; 06-10-11 na 09:59.

Registracija
    Listopada 2009

Forum katalog dodano u pogrešnom mjestu, koristite ovaj:
    Code:
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA]
    #just comment to see whole 2nd rule
    Ali to pretpostavimo da se ne u public_html direktorij samo u forumu. Najbolji način je - samo koristiti pravila ste imali prije i mijenjaju one. Ako nemate, onda ćemo morati naći pravo jedan. Koristite ovo u svoj forumu imenik prvi. Ako želite koristiti u glavnom direktoriju, onda prvo provjerite je bez dodatnih / forum
    Zadnji uredio vBET; 06-10-11 na 11:43.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Sve je radio u redu s htaccess u / kada sam vbet je instaliran. Da, ja sam pokušao moje stare pravila prvi, ali oni su se ignorira. Ja ne mogu dobiti svoje pravila za rad u bilo / foruma ili /. Ja samo mogu ostaviti stvari kao što su oni i gledati Google piling 404 nakon 404 u Webmaster Tools, ali ja bih radije čisto preusmjeravanje.

Želite li pogledati? Mogu vam PM admin / FTP pristup.
    Zadnji uredio norku; 06-10-11 na 13:32.

Stranica 1 od 6 123 ... ZadnjiLast

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •