Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 6 od 6 FirstPrvi ... 456
Rezultati 51 na 58 od 58

Thread: Kako ukloniti vbet kod jezika

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok, kada ste stavili moj broj u program za uređivanje teksta, najvjerojatnije mijenja html ASCI koda u normalnim znakovima, i da se taj problem pojavio. Molimo zaljepite ga još jednom i provjerite sve ASCI koda nije mijenjao - ostaje onako kako je to u mom postu. Posebno obratite pažnju na "% # 039;%" to ne bi trebao postati '

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

ok. Pokušat ću to.

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Kako mogu spriječiti da se to događa? Pokušao sam Notepad + + je također, ali kad sam zalijepiti kôd sa simbolima promjene
    Zadnji uredio norku; 18-10-11 na 13:23.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Ako molimo PM svoj acces detalja na svoj ftp ja mogu staviti ovaj kod exatly kao što bi trebao biti, ako ne želite dati mi acces možete pokušati ručno promijeniti simbola opet nakon što postane ovako '

Senior Member
    Registracija
    Veljača 2011

Ja ga uopće trčao i čini se da su radili ovaj put. Spusti se 'operatera pogreške'

Hvala vrlo velik dio za lijepljenje na to, a ja se nadam da nit će biti korisno za svakoga tko ima deinstalirati vbet iz nekog razloga.

Savjet za svakog tko deinstalacije: NE učiniti ono što sam učinio i samo deinstalirati kao što bi s normalnim vBulletin mod. Definitivno pitati dečki ovdje na vbet PRIJE deinstalacije. To će vam uštedjeti mnogo glavobolje.

Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Vi dobrodošli, ako imate bilo koji drugi pitanje u ovom thread molim pitajte za bilo kojim drugim pitanjima molimo otvoren novi thread.
    Ako je sve u redu i obilježit će se riješiti

Banned
    Registracija
    Veljača 2014

Je li to još uvijek problem ili se ti problemi riješeni do sada? Je li to još uvijek boli u guzi deinstalirati vBET?

Zahvaljujući.

Banned
    Registracija
    Kolovoz 2012

Problem je riješen.

Stranica 6 od 6 FirstPrvi ... 456

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove