Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Daljnje objašnjenje za stalno korištenje vbenterprisetranslator_seo.php

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Default Daljnje objašnjenje za stalno korištenje vbenterprisetranslator_seo.php

Sam ovo pitanje na drugom thread od mina te je zatražio započeti novu temu, pa ovdje je
    Quote Originally Posted by Simon Lloyd
    Imam dodatno pitanja, vbenterprisetranslatot.php je koristeći sve moje CPU vremena, provjerite u nastavku:
    PID ************ Vlasnik Prioritet CPU Memorija%% zapovjedništva
    12493 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 104 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (ubiti) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / usr / bin / php / home / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (ubiti) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / usr / sbin / mysqld - basedir = / - datadir = / var / lib / mysql - mysql korisnika = - PID-file = / var / lib / MySQL / server.thecodecage.com.pid - preskočite-vanjska-zaključavanje -

Imam 4 procesora i to je ubojstvo moje stranice sada da ne mogu doći do prijevoda!, Imam s invaliditetom polovicu prijevoda i još uvijek imaju problem!

Može li netko pomoći?
    Michaels odgovor:
    Quote Originally Posted by vbet
    Koristite jednu nit po jednom problemu. Za novi problem koristite drugu nit. Ukratko - to nije vbenterprisetranslator_seo.php koji uzima cijele vaše resurse - to je cijeli vaš forum, jer svaki zahtjev foruma ide trought vbenterprisetranslator_seo.php što postavlja samo nekoliko varijabli za vbseo.php i uključuje stvarno traženi resurs. Cijeli promet na forumu postavljate na ovu datoteku pomoću .htaccess datoteke. Dakle, uopće nema problema s ovom datotekom - ovo je cijela vaša potrošnja foruma. Ako je potrebno više opisa u ovom području - otvorite novu nit za njega ili pronađite već postojeću. Jedan problem po jednoj niti
    Možete li objasniti dalje jer ako sam onemogućiti vbet onda se ta datoteka još uvijek koristi, ako promijenim naziv te datoteke, forumu se ne može pristupiti.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Kao što možete vidjeti otvaranje datoteka ne postoji logika koja se može konzumirati čak 1% procesora. Ovo je samo prednji kontroler (ili čak samo filtar) koji omogućava da se integriraju vBET linkove promjene (kod jezika) s vbseo. Inače vbseo će koristiti preusmjerava na vBET linkove. Dakle, sav promet na vaš forum dolazi po datoteku. Podnose samo postavlja nekoliko varijabli zahtijeva vbseo, a zatim uključuje vbseo.php sama.

Dakle, ako biste koristili vBulletin s vbseo i bez vBET-a, vidjeli biste da svi vaši zahtjevi idu putem vbseo.php koji je prednji kontroler za vbseo. Kada koristite vBET također tada dodajemo samo malo filtra prije vbseo.php prednjeg kontrolera, koji je potreban za integraciju. Dakle, rezultati koje vidite nije koliko resursa uzima datoteku, već koliko resursa uzima zahtjev koji dolazi korito Dosje. I svaki zahtjev dolazi kroz njega, jer vbseo zahtijeva da svi zahtjevi dolaze putem vbseo.php

Naravno tvoj forum bez vBET će se manje sredstava - prijevod nije besplatno, ali će i dalje sebi slične rezultate samo uz vbseo.php umjesto datoteke. Ova arhitektura je prisiljen od strane vbseo. vBET ne koriste datoteke na sve ako se koristi bez vbseo.

A kad s invaliditetom vBET datoteke se još uvijek koristi, jer još uvijek preusmjeravanja sve svoje zahtjeve forum tamo. Htaccess. Morate komentar vBET pravila tamo. Ali kao što sam upravo napisao da neće mijenjati previše ćete vidjeti sličnu stvar, samo s vbseo.php umjesto datoteka, jer vbseo zahtijeva pravila preusmjeriti na vbseo.php datoteku. Ako ste u potrazi dovoljno blizu da možete pronaći vBET pravila (za ne prevedenih stranica) su jednostavno ista pravila kao i za vbseo.php samo naš filtar datoteku.

A pravila. Htaccess varalica također razlog zašto vaš forum nije bio dostupan kada ste promijenili naziv datoteke. Još uvijek je preusmjeravanje tamo, ali mjesto nije postoji više.

Molimo Vas da imate više pitanja u ovom području

Senior Member
    Registracija
    Rujna 2010

Hvala za objašnjenje - to dobio!

Možete označiti riješiti sada.

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Velika - označene kao riješen

Igre bez granica

Knjiženje dozvole