Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 8 od 8

Thread: Primanje SQL pogreška iz vBulletin referenciranje vBET

Hibridni View

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Umirovljeni;)
    Registracija
    Kolovoz 2011

Bok,
    Od sada rado ću vam pomoći, o prevođenju molimo Vas da ti da testira sve API koristite: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729. Google apiv1 je postavila nove stroge granice, tako da vjerojatno ćete doći do njega - ja ću to znati za sigurno, nakon ispitivanja,, kako ne bi ga izbjegavati: Molimo Vas da pročitate ovaj FAQ: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10411

O Pogreška baze podataka: Ja ću ga invastigate, a ja ću pustiti te znati što je prije moguće

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Hvala! Nakon pregleda linkove vas pod uvjetom da FAQ, moram smanjiti jezika na engleski, francuski i španjolski jedini. Niti jedan drugi prijevodi. Nadam se da će smanjiti obujam prijevod značajno. Također sam pokušao (jučer) za pokretanje koda je predložio da se vraća Google Translate API rezultati testova koji pokazuju ako TOS ili druga pitanja mogu postojati. Možete vidjeti sliku sam koristio (GT-test.php) pod mojim HTML katalog. No, ne bih mogao dobiti Internet to trčanje nakon što FTPing na site, tako Nadam se da ste bolje sreće. Ja ću prestati pristup CP-admin do sada primam daljnje upute od vas ovdje na ovaj thread. Hvala opet za vaša pomoć.

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

UPDATE: Zbog problema susreli smo, odlučili smo obnoviti našu web stranicu leđa to svoj izvorni stanje od srijede 28. rujna. Mi PMD Michal s više informacija.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •