Molimo, otvorite novi thread u otklanjanju poteškoća ako se radi o verziji plaća. Ako već znate odgovor (ja vidio ti je pisanje u nekom drugom thread, molimo Vas da jelen upute tamo). Ako trebate specifične informacije - molimo vas da otvorite svoj vlastiti thread. Uglavnom - molimo koristite štand testeri za Microsoft i Google. Je jedan od API je dostupan onda kojima se ovim API-jem. Ako ne od tih onda možete razmisliti o korištenju Google v2 ili čekati ćete je dobio nove granice - na taj način ćete ispuniti cache duže, ali besplatno. Ako ne koristite Google V1 je savjetovao da isključite predmemorija čistač (Nemojte isključivati cache sam - samo automatsko čišćenje). Za više informacija, ako je potrebno molimo Vas da otvorite svoj vlastiti thread.
Vjerojatno ste upravo dosegnete ograničenje u Microsoft.
PS. Imajte na umu da upravo razmišljamo o novom rješenju koje će omogućiti korištenje reda API-ja - pa kad dosegnete ograničenje u jednom API-ju, vBET će se automatski prebaciti na drugi. Za više informacija o tome pogledajte ovdje: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10444