Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12
Rezultati 11 na 17 od 17

Thread: Deinstaliraj Problem - MySQL Greška

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

može dati popraviti tako da možemo deinstalirati? THX

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Quote Originally Posted by tsak76 View Post
    maube to ima veze da imamo izbrisali sve sekundarne grupe da vbet dodaje
    Ovo je super savjet. U stvari ovaj upit izvršavanju prilikom čišćenja dodatne grupe. Mi nije bio u mogućnosti da ga reproducirati, jer mi je testiranje vBET - imate promjene vBET, tako da je ovo ponašanje je čak i nije bug, samo za rješavanje problema vezanih uz svoj osobni promjene u vBET. I to je razlog zašto ste prazan () u vašem upitu (bez vBET uloge pronađen je i onih pretpostavimo da postoji).

U redu tako da se izbjegne ovaj problem molim:
    1. Otvori datoteku / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Find:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ili ukloniti svoje cijelo tijelo - everyting do zatvaranja} prije funkcije vbet_removeGroupFromMembers (Ali bez njega)
    NAPOMENA: ovaj savjet nije test i Internet pretpostaviti taj te već maknuti vBET dodatni uloga, na taj način te ne potreba čist tijekom de-instalirati.

Molimo Vas da je to pomoć

Registracija
    Listopada 2009

nažalost vbet je još uvijek vrlo nestabilno, to se dogodilo s mojim stranicama se također i morala sam napraviti VB nadogradnju kako bi to popraviti. Sada vidim točno istu stvar i ovdje tako da je njegova vbet odnose

Snimljeno s ImageShack.us
    To je iz tema za ovaj thread. Za novi broj otvoriti novu temu. Ubrzo - vjerojatno to nije bug, a vi samo je blokiran prijevoda usluga. Nema više ovdje - molim vas otvorite novu temu, ako vam je potrebna podrška u ovom području. Kako ja razumijem to nije slučaj, jer ste prilikom deinstalacije vBET.

Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ovo je super savjet. U stvari ovaj upit izvršavanju prilikom čišćenja dodatne grupe. Mi nije bio u mogućnosti da ga reproducirati, jer mi je testiranje vBET - imate promjene vBET, tako da je ovo ponašanje je čak i nije bug, samo za rješavanje problema vezanih uz svoj osobni promjene u vBET. I to je razlog zašto ste prazan () u vašem upitu (bez vBET uloge pronađen je i onih pretpostavimo da postoji).

U redu tako da se izbjegne ovaj problem molim:
    1. Otvori datoteku / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Find:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ili ukloniti svoje cijelo tijelo - everyting do zatvaranja} prije funkcije vbet_removeGroupFromMembers (Ali bez njega)
    NAPOMENA: ovaj savjet nije test i Internet pretpostaviti taj te već maknuti vBET dodatni uloga, na taj način te ne potreba čist tijekom de-instalirati.

Molimo Vas da je to pomoć
    Ja ga ukloniti, ali kad pokušavate deinstalirati ..

fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_removeDefaultLanguageGroups () plugin.php (1522): eval () 'd code on line 14
    Zadnji uredio tsak76; 05-10-11 na 16:53.

Registracija
    Listopada 2009

Ja ga ukloniti, ali kad pokušavate deinstalirati ..

fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_removeDefaultLanguageGroups () plugin.php (1522): eval () 'd code on line 14
    Niste pretpostavimo da uklonite funkciju - samo svoje tijelo (tako da je sve nakon funkciju potpis, a prije zatvaranja}). Funkcija se moraju ostati. Žao mi je ako nisam jasno.
    Zadnji uredio vBET; 06-10-11 na 00:46.

Registracija
    Listopada 2009

Da li i dalje trebate pomoć ovdje ili zadnjeg odgovora dopustiti da se riješi problem?

Registracija
    Listopada 2009

Bez odgovora - pretpostavlja se da je riješen. Ako problem i dalje postoji samo molimo napišite ovdje.

Stranica 2 od 2 FirstPrvi 12

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •