Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 11 na 17 od 17

Thread: Deinstaliraj Problem - MySQL Greška

Navojni Pogledaj

Prethodni Post Previous Post   Next Post Sljedeći Post
    Član
    Registracija
    Siječanj 2010

Quote Originally Posted by vBET View Post
    Ovo je super savjet. U stvari ovaj upit izvršavanju prilikom čišćenja dodatne grupe. Mi nije bio u mogućnosti da ga reproducirati, jer mi je testiranje vBET - imate promjene vBET, tako da je ovo ponašanje je čak i nije bug, samo za rješavanje problema vezanih uz svoj osobni promjene u vBET. I to je razlog zašto ste prazan () u vašem upitu (bez vBET uloge pronađen je i onih pretpostavimo da postoji).

U redu tako da se izbjegne ovaj problem molim:
    1. Otvori datoteku / Includes / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php
    2. Find:
    PHP Code:
    function vbet_removeDefaultLanguageGroups() { 
    3. Komentar ili ukloniti svoje cijelo tijelo - everyting do zatvaranja} prije funkcije vbet_removeGroupFromMembers (Ali bez njega)
    NAPOMENA: ovaj savjet nije test i Internet pretpostaviti taj te već maknuti vBET dodatni uloga, na taj način te ne potreba čist tijekom de-instalirati.

Molimo Vas da je to pomoć
    Ja ga ukloniti, ali kad pokušavate deinstalirati ..

fatalna pogreška: Poziv na nedefinirano funkciju vbet_removeDefaultLanguageGroups () plugin.php (1522): eval () 'd code on line 14
    Zadnji uredio tsak76; 05-10-11 na 16:53.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •