Microsoft prijevod API ID ispraviti, ove vrste pogreške se pojavljuje ovdje: MSDN-pitanje Molimo da pročitate. No, svoj Google testa izgleda dobro. Također, ako vaš račun sati pristup bih mogao tražiti za bilo unutarnji problem
Microsoft prijevod API ID ispraviti, ove vrste pogreške se pojavljuje ovdje: MSDN-pitanje Molimo da pročitate. No, svoj Google testa izgleda dobro. Također, ako vaš račun sati pristup bih mogao tražiti za bilo unutarnji problem
Zadnji uredio r.dziadusz; 03-10-11 na 08:45.
I vidjeti, ali uvijek sam koristiti Google set i koristeći API v2 pa bih uvijek pogoditi moje granice? Također sam ggogle API v2 kao otkrivanje
Da li vi razumijete točno - nisi koristite Microsoft? Nije nikada nije bio uključen, na forum? Imajte na umu da Microsoft ima mjesečni granice, tako da od vas doći do svoje granice, morate pričekati do iduće vremensko razdoblje. Nije dnevni limit. Ali ako nikada ne koriste Microsoftov prije toga ne bi trebalo doći do granice. Molimo Vas da pojasnite - vi ne koristite sada ili niste ga koristiti na svim.
Michael, ja sam trenutno NE koristite Microsoft, ja vBET su postavili koristiti samo Google, prepoznavanja Google API v2, korištenje Google API V2, prije toga sam koristio V1, trčanje na link za Microsoft sada proizvodi prijevod, ali njegova sporadično, ako vas uzeti u obzir da kažu da su mjesečne granice onda naravno moja granice još nisu trebali biti vraćena do 1. studenog.
Imam moj znakova za Google postavljena na 100.000 perday tako s mojim postavkama gore kad sam doći do te granice i ne dobijete rezultate iz plaćene Google bi slobodno API onda početi proizvoditi rezultate?
Granice nisu na našoj strani, ali na Microsoft strani. Informacije da je mjesečni limit je preuzet iz ovdje: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
Mrav u pravu ste ja napravio mali grešku - puni podaci:
Tako da su također po satu granice. Žao nam je za malo dezinformacije - ja bi trebao čitati više pažljivo. Microsoft ima druge granice - molim pitajte Microsoft. U ovom trenutku nisam svjestan o drugim granicama. Ako imaš pogreške Microsoft poruke obliku onda to znači da dođete do neke od svojih granica. Molimo kontaktirajte s Microsoftom za detaljnije informacije - to je onima koji vam daje pogrešku na odgovarajući zahtjev. Ne mogu ih objasniti. To je treći stranke. U slučaju pogrešne ključnih poruka o pogrešci je drugačiji što možete jednostavno provjeriti.volumen ograničenja na slobodno korištenje, na 4 milijuna znakova mjesec dana i ne više od 400K po satu
Također imajte na umu da to ne mora biti 1. studenoga - ne znamo pojedinosti o tome kad novo razdoblje je počelo. Je li to po kalendarskom mjesecu, ili je zbroj zadnjih 30 dana, ili na drugi način ... Stvarno nemam pojma kako Microsoftov upravljati - zatražite Microsoft ako su potrebne dodatne pojedinosti. U svakom slučaju, ako je oblik zadnjih 30 dana onda će vam omogućiti da svaki dan od novih zahtjeva (ako niste koristili cijeli ograničenje u jednom danu).
Zadnji uredio vBET; 04-10-11 na 00:15.
Ok Michael, ja ću početi zahtjev za istaknutom snimkom, možete označiti ovaj thread riješiti za mene jer više ne služi u bilo koju svrhu
U redu, tako - označeni riješen
Ja sam pokušao istražiti tu pogrešku više pažljivo, ali to je nemoguće.Početna prijevod testa MS
Rezultat: I »¿" InvalidOperationException:: ID = 3641.V2_Json.Translate.365033CA "
Test pogreška:
Priključak vrijeme (ms): 237,756103516
Morate pitati Microsoft sebi, jer ona također može biti unutarnji Microsoft problem, ako ste sigurni da nije dosegla svoje granice:
Za to molimo pišite e-mail na: mtcont@microsoft.com
Opišite vaš problem - koristiti pogreška iz testa
Pošaljite Microsoft Prijevod API ID - To je uglavnom način ja ne mogu to učiniti po sebi
Napišite svoj volumen prijevoda poslanih službi u znakova ili MB / sat i znakovi ili MB / dan
Zadnji uredio r.dziadusz; 05-10-11 na 11:16.