Da li rade MS izbor za vas tavenger5?
Da li rade MS izbor za vas tavenger5?
Također, isto se dogodilo i meni kada sam omogućen MS prijevod. Poslužitelj ne stvaranje veza i vrijeme van.
Njegov gubitak vremena ionako, MS ograničenje je 4m znakova mjesec dana.
Kad sam omogućen v2 google sam koristio 4m znakova u oko 15 min.
Čak i ako sam htjela platiti $ 1000 za 50 znakova (max mjesečno) od Googlea, id ih koristiti u danima.
Ovaj mod je mrtav, osim ako VBET mogu naći besplatan način za to da i dalje.
Ne postoji ograničenje od 50 CAL-ova po minuti froms MS, i odmah ako ne koristite Google API V1 nema predmemorija vrijeme živjeti granica.
O vašem pitanju, molimo Vas da opisati, kad uključite Microsoft API, i to ne radi, molimo vas da provjerite da li ste configurate vbet ispravno, a ako ste sigurni o tome molimo Vas da PM pristup na poslužitelj / adminco, mogao sam provjerite ga na mjestu
Ja predlažemo da pročitate ovdje:
Prijevod korištenje API-ja granica (AJAX)
4m znakova mjesec / 400K sat nije dovoljno.
Ja sam objasnio moj problem, kao što je tavenger5 koji ima isti problem.
Kad omogućim MS opciju, dobijem 500 poslužitelj greška kad sam prevesti stranice u pregledniku.
Ne trebam PM moj server detalje, ako je pitanje previše je trebala pokazati na testu forumu.
Bez obzira na to, njegov gubitak vremena, ovaj mod se ne može raditi sada Google ide plaća.
Nitko ne može priuštiti da platite $ 1000'sa mjesec, a bez mogućnosti imaju niske granice.
To je sranje ali to je mrtav osim ako ne možete pronaći rješenje, bolje od sadašnjih.
Putničke Obožavatelji
Zadnji uredio Snake; 24-10-12 na 20:36.
Da sam ga pročitao i tamo jasno rekao da ne postoji ograničenje od 50 CAL-ova p / m, također 500 pogreške problem nije pokazao mjesta na mojoj testnoj forumu.
No, pokušajte to rješenje: pronaći ako postoji u vašem forumu korijen tu mapu
vbet_translation_options
Zadnji uredio r.dziadusz; 29-09-11 na 10:53.
4m znakova mjesec / 400K sat - je ono što sam rekao također.
Mogu izračunati 10.000 nit forum ima oko 450 milijuna znakova.
Tako da bi se 112 mjeseci preko MS ili trošak $ 9000 putem Google v2.
Vi mislite da je ovo ok?
****************************-
Ja sam gledao za mapu. Ne postoji u korijenu ili / Forum /
Zadnji uredio Snake; 29-09-11 na 10:57.
Da, radimo kako riješiti granične problema, također spremljene podaci će smanjiti količinu prijevod.
No, 500 problema pogreška, molimo Vas da pažljivo pročitate ovaj post: Vbet 3,5 relase
I obratite pozornost da je potrebno za učitavanje vbet_translation_options na forum korijen, bez ovog MS neće radio, i tamo će biti puno nedostaje je prijevoda
Naravno spremljene podaci će smanjiti prijevoda.
ALI 10.000 forum nit će se 100 + MJESECI u potpunosti predmemorije.
To je više od 8 godina!
LOL.
Kao što sam rekao da radi na idejama koje bi mogle pomoći da poboljšamo naše proizvode svaki dan, je problem i dalje postoje?