Kada koristite Microsoft prevesti stranice dobiti 500 interna pogreška poslužitelja!
Kada koristite Microsoft prevesti stranice dobiti 500 interna pogreška poslužitelja!
Zadnji uredio Snake; 28-09-11 na 16:56.
To je hitno. Google mi je blokiran danas.
Ja ne mogu priuštiti da platite za v2.
A kada trebam Microsoft opcija to se posao.
Stranice su svi prevođenju prazne uz Google V1.
Trebam ovo što prije fiksne molim!
Ja dobiti 500 interna pogreška poslužitelja pri prevođenju stranice sa mircosoft!
Jeste li Google blok?, Ja sam s Sličan problem su neki thread naslova nedostaje i prevedeni tekst je prazan, ali ako mogu promijeniti u različitim jezicima Naslov teme ... itd pojavljuju
Izgleda da jesu, ali ja recenly osvježava moj cijeli db, pa Ive bio stvaranje mnogo više poziva od normalne.
Njegova vjerojatno 24hr blok, ali to još uvijek doesnt pomoći Microsoft mogućnost doesnt rad.
Vidim to MORH umire, MS opcija je ograničen, a Google je uzimanje usluga daleko.
Da, ako dijelovi nedostaju, vi ste blokirane.
Hmmmm, 24 sata blok, pitam se ako je taj slučaj sa mnom kao sada zabranjene Baidu pauk je imao oko 350 na mojoj stranici u bilo vrijeme (izgrađen mod da biste dobili osloboditi od njih), oni blokiraju jedan jezicima ili sve prijevode ?
Tu će biti plaćeni prijevod uslugu koja podržava najnoviju verziju vBET.
Ako zabrana pauka stranicama nikada neće biti indeksirana, pobijedivši točku.
LOL, pokušao sam platio, sam koristio 1 milijuna znakova u 10mins @ 20 dolara
Ako želite početi plaćati 1000 dolara je za promet onda je rješenje mislim.
Zadnji uredio Snake; 28-09-11 na 17:58.
Re: paukova, ja razumijem da, ali Baidu pauci donose malo prometa, ali stvarno sranje po cijelom svoje resurse, pa sam sad ban većina kineskih i drugih gluposti pauci:
Baidu
Ichiro Mobile
Soso
Sogou
PSbot
Yandex (Ruski Yahoo)
Yeti
spinn3r
.... ja mogao ići na
Pa ako ja ne bi te posebno prijevoda vratiti ću morati ići plaćeni, ali moj prijevode .. itd već čine gotovo 12 milijuna URL-ova i puno mojih stranica imati puno sadržaja, tako da mogu vidjeti mene damping podršku za ostatak svijeta na moj forum, koji je pravi šteta. Upravo sam izbrisane moje zalihe (gost i baze podataka), te je dobio 9Gb prostora natrag!
Pa, ja osvježena moj predmemoriju koji je 6GB, vjerujte mi, s URL-ove da mnogi ne možete priuštiti v2 API-ja, mnogo tisuća.
Re paukova, stranice samo dobiti prevedene jednom, pa da li to Baidu ili korisnik ili Google ne čini razliku.
Dakle blokiranje pauci, je besmisleno.
Nadam se da MS API radi, ali Ive učinio neke čitanje i ograničen na 50 poziva u minuti, što sam vrlo sumnje je dovoljno za većinu foruma.
Putničke Obožavatelji
Zadnji uredio Snake; 24-10-12 na 20:36.
50 poziva u minuti? Jeez!, to vjerojatno znači da je za preostalih 59,99 sekundi moj forum neće dobiti bilo prijevoda , Koje su njihove pravila o caching prijevode, znaš li ti?, To ne bi bilo previše loše ako možemo zadržati prijevoda, to znači usporavanje trnslations za nekoliko mjeseci, ali eventualy će nadoknaditi!
Imam sličan problem s prijevodom na engleski (zadano) ne radi. Ako sam prebaciti na v2 to radi za drugi, a zatim na sljedećoj stranici opterećenje ne. Nešto je s Google Translate.