Važno: Ova stranica koristi cookies (cookies). Korištenjem ove web stranice bez isključivanja kolačiće u pregledniku, znači da ste suglasni za to koristi.
Kupi! Značajke Preuzimanja

Zaradite s nama!

Ako želite početi zarađivati novac s vBET pridružiti Partnerski program.
Rezultati 1 na 4 od 4

Thread: Poddomena zasebne jezike.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Default Poddomena zasebne jezike.

Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Buenos días.He bio obličje at popis značajki, ali onaj koji sam vidjeti ako vlast implementada.Se zasebna jezika poddomene, na primjer: ako korisnik unese španjolskom i upišite "es.midominio.com" Prikaži sve postove na španjolskom (i onih drugi jezik, to pokazuje prijevod za španjolski). Ako korisnik unese "fr.midominio.com" za prikaz stranice i postove na francuskom juntamente.Esto su u vBET?
    Original text
    Zadnji uredio r.dziadusz; 28-09-11 na 07:37. Razlog: BBCode uredi

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

vBET ne podržava pod-domena sada. Mi dodati / broj / u URL - možete vidjeti primjere na našem forumu klikom na zastavama.

Junior Member
    Registracija
    Rujna 2011

Quote Originally Posted by vBET View Post
    vBET ne podržava pod-domena sada. Mi dodati / broj / u URL - možete vidjeti primjere na našem forumu klikom na zastavama.
    Text automatically translated from: Spanish to: Croatian
    Translated text
    Imam SMF forum prevedene na 5 jezika, a jezici su u poddomene. Sada želim da se presele u vBulletin i Google zadržati veze kao što su generiranje puno prometa. Linkovi mislite da će biti isti.
    Prema Google Webmaster Tools, svaka poddomene je povezana s jezikom, pa ako www poddomenu se odnose na španjolski, možemo povezati suchas ne razumiju ostatak.
    Original text

Michał Podbielski (vBET Djelatnici) vBET's Avatar
    Registracija
    Listopada 2009

Imajte na umu da ako koristite. Htaccess preusmjeriti za 301 stari URL novim zatim Google će ponovo indeksirati ga bez labav. U ovom trenutku nije spremna vBET u prijevodu praćenje kako bi podržao pod-domene. Mi možemo ispitati mogućnost promjene. Molimo, otvorite novu temu u zahtjev za istaknutom snimkom. Još uvijek mi to ne vidi kao visoki prioritet.

Igre bez granica

Knjiženje dozvole

• Vas ne smiju postavljati nove teme
  • Vas ne smiju odgovarati na postove
  • Vas ne smiju slati privitke
  • Vas ne smiju urediti svoje postove
  •